På afveje eBook

Mtggamechangers.dk På afveje Image

BESKRIVELSE

På afveje er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter LindaCastillo. På vores hjemmeside mtggamechangers.dk kan du læse LindaCastillo bog online og også downloade det gratis!

For to år siden modtog Joseph King en dom på livstid for mordet på sin kone. King er udstødt medlem af Amish-samfundet og kendt for sit voldsomme temperament, og nu er han undsluppet fængslet og på vej mod Painter’s Mill.Nyheden om en morder på fri fod spreder sig som løbeild, og politikommissær Kate Burkholder og hendes team er i højeste beredskab. Men dette er personligt for Kate. Hun voksede op sammen med Joseph King. Som trettenårig amishpige tilbad hun den jord, han gik på. Men hun havde aldrig forestillet sig, at King en dag kunne finde på at tage sine egne børn som gidsler på deres onkels farm.King er bevæbnet, desperat og har intet at tabe. Kate frygter for børnenes sikkerhed og er pludselig fanget med en morder. Men da han beder om Kates hjælp for at bevise sin uskyld, inden han lader hende gå, bliver hun pludselig i tvivl; er han uskyldigt dømt?

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
11-10-2018
FORFATTER
LindaCastillo
FILSTØRRELSE
4,85 MB

På Afveje. Kriminalroman nr 9 i serien om Kate Burkholder

Partychef på Afveje. Se sæson 1. Vi følger den energiske ex-Paradiso Philip May på slap line i hans nye job som destinationschef for Ung Rejs i partymekkaet Lloret de Mar!
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Øvelse 3: Led angsten på afveje | Psykiatrifonden

Olsen på afveje 30.04.2019. Fra 12. September 2019 og et halvt års tid frem besøger Olsen hele 49 forsamlingshuse rundt om i Danmark. Allan siger selv om planen: "...Jeg har tilbragt det meste af livet med at passere igennem og forbi. På vej til Næstved fra Slagelse, på vej fra Ribe til Flensborg, eller fra Fåborg til Nyborg.
RELATEREDE BØGER
Der kleine Duden - Deutsche Grammatik
Natten er nådig
På stribe - din seriemorderpodcast (Andrej Tjikatilo)
K jak Klara 13 - Czy jest tu ktoś?
I sandhedens navn
Om min verden, mit folk og min sag
Dæmonernes hvisken
Japansk forår
Ukuelig
Søster, søster
Bjørnebrødre