Overrask med græskar eBook

Mtggamechangers.dk Overrask med græskar Image

BESKRIVELSE

Vil du læse Overrask med græskar-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Søren Staun Petersen. Med webstedet mtggamechangers.dk læses Overrask med græskar online nu så nemt!

En af efterårets smukkeste råvarer er tilbage i kendte og nye klæder. Græskar giver dig inspiration til helt nye såvel som klassiske retter. I takt med halloweens indtog i de danske hjem har græskar de seneste år fået en mere fast plads i de danske køkkener. De fleste kender græskarret som bagt, syltet eller suppe, men det er en fantastisk alsidig råvare. Det kan indgå i både det salte og søde køkken med stor succes. Bogen lærer dig at bruge græskar i eksempelvis cheese­cake, pasta og tacos. Du bliver introduceret til forskellige græskarsorter som fx ’spaghettigræskarret’, der har fået sit navn efter den trevlede tekstur, det får efter bagning. Eller ’crown prince’, der med sit lave væskeindhold gør det perfekt til mos eller fritter. Du får også ny inspiration til tilberedning af kendinge som hokkaido og butternutsquash. Du vil opdage, hvordan græskarrets konsistens og sødme kan erstatte en god portion smør og sukker i bagværk som fx brownies og kanelsnegle. Hvordan du kan implementere en ugentlig kødfri dag og lave en fars på revet græskar til burgerbøffer eller en fyldig, varm dahl med masser af krydderier. I det hele taget kommer du godt rundt i en verden af smage med opskrifter på fx hummus, dumplings, rösti, pandekager, crumble og mange mange flere. Græskar er perfekt til dem, som vil lære flere måder at bruge græskar på, såvel som dem, der kaster sig ud i det for første gang. Ud over at være en alsidig råvare er græskarret utrolig fotogent, og med de smukke, inspirerende billeder i bogen, der i den grad får mundvandet til at løbe, vil du helt sikkert få lyst til at kaste dig ud i et efterår, der er mere orange end nogensinde før.Om forfatterSøren Staun PetersenHar siden 2013 skrevet opskrifter med fokus på sæsonens frugt og grønt på chefsseason.dk og udviklet opskrifter til brands og magasiner. Som professionel reklamefotograf, i særdeleshed madfotografering, har han arbejdet med mad og formidlingen heraf i flere år. Søren har en stor passion for friske, danske råvarer. Søren udgav i 2018 Græskar, og er nu klar med sin anden kogebog, Rabarber.E-bogen er lavet i fixed format

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
01-07-2019
FORFATTER
Søren Staun Petersen
FILSTØRRELSE
10,64 MB

Overrask med græskar (E-bog, 2019) • Se priser (4 ...

Græskar Overrask med. DKK 249,95. En af efterårets smukkeste råvarer er tilbage i kendte og nye klæder. Græskar giver dig inspiration til helt nye såvel som klassiske retter. I takt med halloweens indtog i de danske hjem har græskar de seneste år fået en mere fast plads i de danske køkkener.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Græskar | Muusmann Forlag

græskar (1) rabarber (1) Sprog. dansk (2) Målgruppe. voksenmaterialer (2) Årstal. 2019 (1) 2018 (1) Kilde. ereolen (2) Dansk . Ebog: Overrask med græskar. Af Søren Staun Petersen (2018) Dansk . Ebog: Rabarber : nye og klassiske opskrifter til salt og sødt. Af Søren Staun Petersen (2019) Bibliotekernes e-bøger og netlydbøger Om eReolen.
RELATEREDE BØGER
Verdens største mand
Egne rækker
Noahs ark
Det mangfoldige liv POCKET
Kort & Guide – Rhodos
Zu og Stjernestøvet
Evergreen
Et ærligt liv
Hvad betyder ordlængde og kompleksitet for elevers stavefærdighed?
Fallet med den försvunna pappan
Ole Lund Kirkegaards Kikkebakke Boligby
Arche Noah
Pædagogens grundfaglighed. Grundbog til pædagoguddannelsen (inkl. hjemmeside)
Kør din plov over de dødes knogler
Ulven og glasøjet
My Little Pony - Equestria Girls - Sunset Shimmers großer Auftritt