Slaveoprøret eBook

Mtggamechangers.dk Slaveoprøret Image

BESKRIVELSE

Slaveoprøret er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Nils Hartmann. På vores hjemmeside mtggamechangers.dk kan du læse Nils Hartmann bog online og også downloade det gratis!

Midt i 1700-tallet er den danske slavehandel på sit højeste.Skib efter skib sejler slaver fra Guldkysten i Vestafrika til De Vestindiske Øer.Her sælges slaverne på auktion og sættes til hårdt arbejde i sukkermarkerne.I 1753 afgår fregatten Patientia fra Afrika med 275 slaver samt guld og elfenben. Ugen efter gør slaverne oprør.Læs den dramatiske historie og hør, hvordan den ender.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
28-12-2018
FORFATTER
Nils Hartmann
FILSTØRRELSE
7,12 MB

Dansk Vestindien - Wikipedia, den frie encyklopædi

Dansk slavehandel foregik som led i den såkaldt trekantshandel mellem de europæiske havne, handelsforter på Afrikas vestkyst og kolonierne i Amerika. På den måde blev strøm og vind udnyttet bedst muligt, og der var last på alle tre ruter. Alle danske skibsrejser i trekantfarten begyndte og sluttede i København.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

PDF SLAVEOPRØRET PÅ „PATIENTIA i 753

Curaçao blev forvandlet til et centrum for slavehandel i området frem til slaveoprøret i 1795. Efter at have været under britisk herredømme nogle gange, blev øen igen hollandsk i 1816 og tilhører i dag De Hollandske Antiller, der er en del af det hollandske kongerige. Dejlig mad og medrivende musik
RELATEREDE BØGER
Kirkegården i Prag, luksusudgave
Finder sted
I hver sin retning
L'artiste Eugéne de Sala
Inkvisitoren
Mark i hallen
Hr. Babels tårn
Aktion mormor
Bali - Lombok
Spöken hjälp!
Kaj Munk - liv og død
Hotel California - erotic short story
Musik i det tyvende århundrede