Den uskyldige morder eBook

Mtggamechangers.dk Den uskyldige morder Image

BESKRIVELSE

Bogen Den uskyldige morder blev skrevet den 24-04-2012 af forfatteren Morten Kærså. Du kan læse bogen Den uskyldige morder i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside mtggamechangers.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Morten Kærså.

Den uskyldige morder er fortællingen om en rockmusiker, der i en tilbagevendende drøm ser sig selv som morderen i en uopklaret sag om en forsvunden narkopusher. Hændelsen liggertilbage i firsernes musikmiljø, hvor det flød med sprut og stoffer – og hvor musikeren færdedes med sin berømte lillesøster, sangerinden Amanda Monday, der efter et sammenbrud på scenen lider af hukommelsestab. Ingen husker noget klart fra den nat. Selv i vågen tilstand kommer vores hovedperson i tvivl om, hvorvidt han faktisk har begået mordet, men har fortrængt det og er sluppet af sted med at skjule det. Han kommer imidlertid på sporet af sin egen mulige forbrydelse, da en række virkelige hændelser begynder at pege i den retning, og så går alting pludselig meget hurtigt - lige frem til den dramatiske finale, hvor brikkerne i det uhyggelige puslespil falder på plads.Den uskyldige morder er en krimi, der starter i et surrealistisk drømmeunivers, men efterhånden bliver begivenhederne meget virkelige. Alt for virkelige …

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
24-04-2012
FORFATTER
Morten Kærså
FILSTØRRELSE
5,22 MB

Den uskyldige morder af Morten Kærså | Bog & idé

Den uskyldige morder er fortællingen om en rockmusiker, der i en tilbagevendende drøm ser sig selv som morderen i en uopklaret sag om en forsvunden narkopusher. Hændelsen ligger tilbage i firsernes musikmiljø, hvor det flød med sprut og stoffer - og hvor musikeren færdedes med sin berømte lillesøster, sangerinden Amanda Monday, der efter et sammenbrud på scenen lider af hukommelsestab.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

DEN USKYLDIGE MORDER, Morten - dba.dk - Køb og Salg ...

Listen to Bandet Og Den Uskyldige Morder - Version 2.0 by Moonjam on Deezer. With music streaming on Deezer you can discover more than 56 million tracks, create your own playlists, and share your favourite tracks with your friends.
RELATEREDE BØGER
På månens horn
Nordstjernen
Reduksjon i andel elever som mottar spesialundervisning
浪人 3 - 长矛
Håndtering af finansielle kriser
Slalomsabotøren
Sommerfolket 1: La meg komme
ルーシーとエマ サイクリングにいく
Tummelisa
Чистачът 1: Списъкът
Overvågningseffekten
Frække røvere
Lone och våren