Hjemløs eBook

Mtggamechangers.dk Hjemløs Image

BESKRIVELSE

Vil du læse Hjemløs-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Kirsten Ahlburg. Med webstedet mtggamechangers.dk læses Hjemløs online nu så nemt!

Rå ungdomsroman om hjemløshed– Hjemløs er en letlæsningsroman for unge om rapperen Elisa, der bliver hjemløs i mere end en forstand.Elisa er rapper i bandet ´The Move´, men bliver smidt ud af de andre bandmedlemmer på grund af sin vilde livsstil og egoistiske opførsel. Det bliver begyndelsen på en deroute for Elisa, der i forvejen har fravalgt kontakten til sine forældre, og da hun senere også mister sin lejlighed, har hun ingen steder at tage hen. Med livet som hjemløs eskalerer Elisas stofmisbrug, så hun til sidst bliver en del af den kriminelle underverden. Elisas hjemløshed beskrives også som en mental hjemløshed: Hun har store kunstnerdrømme, men ingen selvforståelse og kan derfor ikke forløse sit kunstneriske talent – før hun møder en, som måske kan forløse hende menneskeligt.Hjemløs er den første udgivelse i Turbine Forlagets nye serie letlæsningsbøger for unge mellem 14 – 17 år. Sproget er råt og direkte – og let tilgængeligt for målgruppen med en lix på 14. Handlingen bæres frem af elementær spænding og kommer omkring tematikker fra mange unges virkelighed anno 2013: den lette adgang til stoffer, drugrape og rusen ved at være kendt.Romanen er skrevet af Kirsten og Morten Ahlburg, der er mor og søn – og allerede et erfarent forfatterpar. De debuterede sammen i 2008 med ungdomsbogen Team Alfa og har siden udgivet en række børne- og ungdomsbøger sammen. Den særlige forfatterkonstellation betyder, at deres bøger både har troværdighed i skildringen af unges liv og sprog – og en sikker sproglig formidling, der sikrer alle i aldersgruppen en god læseoplevelse.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
17-12-2019
FORFATTER
Kirsten Ahlburg
FILSTØRRELSE
5,73 MB

Rasmus Seebach - Hjemløs (Official Audio) - YouTube

Følg Henning og Felix. 100 tusind Synes godt om. Offentlig person
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Rasmus Seebach - Hjemløs (Official Audio) - YouTube

Du er kun hjemløs hvis du - udover at mangle tag over hovedet - har nogen af de nævnte problemer at kæmpe med samtidig. Den typiske hjemløse har et misbrug og eller en psykisk lidelse samtidig med at vedkommende enten ikke har et sted at bo eller ikke kan finde ud af hvordan man skal bruge sin bolig.
RELATEREDE BØGER
Nancy
Ukraine
Tak trzymać tom 2: Brzeg
Tjavva
HUSH, HUSH #4: Englenes fald
Korallerne
Børn og grænser
I vor tid
Meget mere alle tiders Karoline
Luk op for den 3. alder
Åndens fænomenologi
Sneet inde på slottet/Prinsen og kokkepigen
Drømme fra Himlen
Der irrende Richter
Ildbarnet
Magtspor
Ansatte
Alarm 112
Universitetspædagogiske modeller og principper