Præstens julegilde eBook

Mtggamechangers.dk Præstens julegilde Image

BESKRIVELSE

Bogen Præstens julegilde blev skrevet den 14-07-2016 af forfatteren Jørgen Falk Rønne. Du kan læse bogen Præstens julegilde i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside mtggamechangers.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Jørgen Falk Rønne.

Jørgen Falk Rønne præsenterer i Præstens julegilde læseren for 11 små fortællinger der som forfatteren selv skriver i sit forord, alle er skrevet for at sprede 'glæde og uskyldig morsomhed'.Med lige dele lune og sprælsk morskab, drager Falk Rønne læseren ind i historier som i 'Kærlighedens veje' hvor en gruppe unge mænd ender i dametøj, i et forsøg på at give en lærestreg til en af deres venner, efter denne er blevet en tand for vigtig af sig på grund af hans succes hos pigerne, til den rørende fortælling om gamle Anders, der i 'Det gule hus' passer en paradisisk have blandt Vestjyllands klitter. Der er genopdagelse af ungdommens kærlighed og skuffe fuld af penge i 'Det gamle chatol' og en uventet julegæst gør juledagene noget mere morsomme i 'Præsten julegilde' – alt sammen fortalt med sikker pen af forfatteren.Jørgen Falk Rønne (f. 1865) præst og forfatter.Sognepræst i Sandoy på Færøerne i seks år. Blev så betaget af landskabet og dets folk, at han debuterede i 1900 først med Færøerne, en saglig skildring af befolkningen, og dernæst med En modig pige, en novellesamling der i dag regnes blandt hans bedste. Senere fulgte en lang række romaner og fortællinger ofte med motiver fra Færøerne. Hans bøger vandt stor popularitet på grund af deres underholdende fortællinger og gode humør, og næsten alle blev genoptrykt i flere oplag.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
14-07-2016
FORFATTER
Jørgen Falk Rønne
FILSTØRRELSE
3,19 MB

PDF Pigen fra Hellnæs PDF Jørgen Falk Rønne

"Præstens julegilde" [1. udgave, 1. oplag] af Jørgen Falk Rønne - Hæftet bog (Bog med blødt omslag og hæftet ryg i høj kvalitet). På dansk. Genre: Skønlitteratur. Udgivet 07/11-2017. Vejer 210 g. 156 sider. Jørgen Falk Rønne præsenterer i Præstens julegilde læseren for 11 små fortællinger der som forfatteren selv skriver i sit forord, alle er skrevet for at sprede "glæde og ...
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Præstens julegilde af Jørgen Falk Rønne,Jørgen Falk ...

Bestil bogen Præstens julegilde af Jørgen Falk Rønne i dag! Dagens Bog giver dig et bredt sortiment af bøger og helt op til 90% på udvalgte Dagens Bog Deals.
RELATEREDE BØGER
Qaammatip inua oqaluttuallu allat Kalaallit Nunaanneersut
Mina
Kærlina - Ble Væk
En mand savnes
Dybt at falde
Hej Gris
Nicht nur Kleider machen Leute - Auftreten - Styling - Körpersprache
Sværdmesterens datter
K for Klara 13 - Er det noen der?
Heta drömmar