Jødesympati og jødehad i folkekirken eBook

Mtggamechangers.dk Jødesympati og jødehad i folkekirken Image

BESKRIVELSE

Bogen Jødesympati og jødehad i folkekirken blev skrevet den 30-10-2007 af forfatteren Martin Schwarz Lausten. Du kan læse bogen Jødesympati og jødehad i folkekirken i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside mtggamechangers.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Martin Schwarz Lausten.

Sjette og afsluttende bind i Martin Schwarz Laustens undersøgelser af forholdet mellem kristne og jøder i Danmark.I dette bind skildres bl.a. begivenhederne omkring nazisternes jødeaktion i 1943, biskoppernes hyrdebreve, genindvielsen af den københavnske synagoge i 1945 og sagerne omkring en århusiansk biskops og en stiftsprovsts antijødiske udtalelser under og efter den tyske besættelse.Samtlige bøger bygger på et omfattende utrykt materiale fra Rigsarkivet, fra Mosaisk Trossamfunds arkiv, fra en række privatarkiver og fra trykte prædikensamlinger, andagtsbøger, betænkninger, kirkelige retningers tidsskrifter, og andet trykt materiale.»Væsentlig læsning [som] afslutter et imponerende arbejde. Forbilledlig forskning, der kan læses af alle interesserede.« Henrik Gade Jensen, Jyllands-Posten»I sine vurderinger er Schwarz Lausten klar i mælet og skarp på en velunderbygget måde. Man indføres grundigt i centrale personligheders tænkemåde og ageren.«Johannes Værge, Weekendavisen

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
30-10-2007
FORFATTER
Martin Schwarz Lausten
FILSTØRRELSE
7,51 MB

Folkekirken.dk | Folkekirken.dk

Folkekirkens tro bygger på Bibelen og bekendelserne, men også salmer, bøn og fadervor spiller en rolle. Find det hele her. Landet over søger folkekirken dygtige medarbejdere. Find alle opslåede stillinger i folkekirken her. Medlem af folkekirken.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Overblik: Her er de nyeste tal om folkekirkens medlemmer

En præst der holder gudstjenester og samtaler for de indsatte i et fængsel eller et arresthus., De tilbyder samtaler til studerene som har lyst eller brug for en at tale med., Nogle steder hænger Kirken fejre gudstjenester, konfirmationer, barnedåb, bryllup og begravelse. Hvad gør folkekirken?
RELATEREDE BØGER
Helle Thorning-Schmidt
Det underste folk
Everten
Spørgsmålet om modersmålet
Livet med vandrefalken
Tripping the Flight Fantastic
Flensburg, Binnenland, Angeln, Schleswig
Överraskande hemkomst!
Marie Esrums hævn
Bådens navn