Forhandlinger af en afsoners væsen eBook

Mtggamechangers.dk Forhandlinger af en afsoners væsen Image

BESKRIVELSE

Forhandlinger af en afsoners væsen er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter NannaKoch Hansen. På vores hjemmeside mtggamechangers.dk kan du læse NannaKoch Hansen bog online og også downloade det gratis!

Med afsæt i en poststrukturalistisk inspireret analysestrategi studerer denne artikel et empirisk eksempel fra et feltarbejde i den danske Kriminalforsorg, hvor en afsoner under udslusning er indkaldt til disciplinærsamtale på ledelsens kontor. Samtalen finder sted som følge af gentagne konflikter med personalet, og analysen fokuserer på de tilstedeværendes forhandlinger af, hvem afsoneren er – og hvad problemet er – som magtfulde kategoriseringer snarere end deskriptive konstateringer. I analysen granskes det, hvilke problemforståelser der er i spil, samt hvordan der i samtalens løb etableres en dominerende forståelse af, at afsoneren ikke er et problem, men at han har etproblem. Et problem, som blandt andet skyldes, at den pædagogiske praksis ikke har formået at være positiv, rummelig og anerkendende nok. Via disciplinærsamtalen er det således ikke blot afsoneren, der vises til rette, men også den pædagogiske tilgang. Udover at give indblik i pædagogiske rationaler i et hjørne af Kriminalforsorgen, som de færreste er bekendte med, bidrager artiklen hermed også med et nærstudie af, hvordan tidstypiske pædagogiske rationaler om positivitet, rummelighed og anerkendelse kan træde frem med insisterende tydelighed, når de møder modstand.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
25-03-2020
FORFATTER
NannaKoch Hansen
FILSTØRRELSE
5,55 MB

PPT - "World Trade Talks" Forhandlinger, resultater og konsekvenser...

An audio frequency or audible frequency (abbreviation: AF) is a periodic vibration whose frequency is in the band audible to the average human, the human hearing range.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

TV SYD - Den 20-årige afsoner straffen med det samme | Facebook

Adoptører af hver stil vil være berettiget til at håndtere konflikter, herunder forhandlinger på forskellige og identificerbare måder. Vi har alle en forhandlingstilstand, eller måske to, som vi standardiserer. Rooted i vores foretrukne konflikthåndtering stilarter, er de ofte dybt indvundne vaner, udviklet i løbet...
RELATEREDE BØGER
Goyas hund spb
Blodets kaptajn
Bill & Ben og den farlige dagbog
Professionel
Mogens og andre noveller
Little monsters - the horse ride
Møllehave
Wer war Sitting Bull?
Λούσι και Έμμα 1-4
Det fermenterede køkken
Druknede håb
Frihedens skygge