En kugle af liv eBook

Mtggamechangers.dk En kugle af liv Image

BESKRIVELSE

En kugle af liv er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Bo Green Jensen. På vores hjemmeside mtggamechangers.dk kan du læse Bo Green Jensen bog online og også downloade det gratis!

»Når vi har hoppet længe, ligger vi stille midt i trampolinen. Vi ser op i himlen, som er en indhegnet cirkel. Ava fortæller om Sommerfuglen, en sej pigehelt, som hun selv har fundet på. Det er sent i surrealismen. Jeg er glad for at dele tiden med Ava«.En kugle af liv samler 42 snapshots af begyndelsen på en barndom. Det er en bog om at blive far (igen) og gift (igen) i en relativt høj alder og opdage, at man ingenting ved. Intet ved gentagelsen er rutine. Det er en ny verden, bogstavelig talt.Det er også en bog om at elske, om livet i en sammenbragt familie, om konstruktiv aldersforskel, om at rejse og flytte og dele en hverdag. Om at huske døde venner og sige farvel til sine helte. Om at synge mellem stjernerne og ordne nødvendige indkøb. Stort og småt er blandet nøjagtigt. Der er altid et ekstra lag af erindring.En kugle af liv er skrevet til datteren Ava, som blev født i 2012. Det er den fjerde bog med fortrolige klummer. Tidligere er udkommet Til vitterlighed (1988), Dag for dag (1998) og Dét, der bliver tilbage (2008).Bo Green Jensen er født i 1955. Han har skrevet om film, musik og litteratur for Weekendavisen siden 1981. Debuterede samme år som forfatter og har skrevet 40 bøger i snart sagt alle genrer. Har bl.a. modtaget Kritikerprisen og Statens Kunstfonds treårige arbejdslegat.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
11-04-2019
FORFATTER
Bo Green Jensen
FILSTØRRELSE
6,68 MB

"Et rigtigt liv" er et tankevækkende perspektiv på ...

' En kugle af liv ' af Bo Green Jensen »Når vi har hoppet længe, ligger vi stille midt i trampolinen. Vi ser op i himlen, som er en indhegnet cirkel. Ava fortæller om Sommerfuglen, en sej pigehelt, som hun selv har fundet på. Det er sent i surrealismen. Jeg er glad for at dele tiden med Ava«.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

En kugle af liv af Bo Green Jensen

"En kugle af liv" [1. udgave, 1. oplag] af Bo Green Jensen - Hæftet bog (Bog med blødt omslag og hæftet ryg i høj kvalitet). På dansk. Genre: Biografier & Erindringer. Udgivet i Danmark, 11/04-2019. Vejer 456 g og måler 208 mm x 134 mm x 24 mm. 454 sider. »Når vi har hoppet længe, ligger vi stille midt i trampolinen. Vi ser op i himlen, som er en indhegnet cirkel.
RELATEREDE BØGER
Água viva
Sensationen
Repremiere i mit indre mørke
Den lille franske bistro
Fønixens hjerte
Doktorens fem synder
Slut fred med dit hjerte og helbred dig selv
Photo Session
Pohjolan poliisi kertoo 2003
Nætter i Monte Carlo
Jonas' bog
Falkens øje
Trappen med de tretten trin
Bibelsk
Star Wars: Rogue One
Smertens mester
De glömda slagen
Offentlig politik