Pengeinstitutter i Danmark eBook

Mtggamechangers.dk Pengeinstitutter i Danmark Image

BESKRIVELSE

Bogen Pengeinstitutter i Danmark blev skrevet den 19-07-2017 af forfatteren Henrik Barner Christiansen m.fl.. Du kan læse bogen Pengeinstitutter i Danmark i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside mtggamechangers.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Henrik Barner Christiansen m.fl..

Bogen er en generel og tværgående beskrivelse af pengeinstitutternes forretning og regulering, og indeholder en vurdering af de regler og vilkår, som pengeinstitutternes ledelser og medarbejdere virker under.Bogen giver samtidig et indblik i Finanstilsynets erfaringerne med institutterne i praksis.Bogen er en håndbog for ledelsesmedlemmer og medarbejdere og andre, der beskæftiger sig med pengeinstitutforhold eller som søger nærmere kendskab hertil, fx studerende, journalister og regnskabsbrugere.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
19-07-2017
FORFATTER
Henrik Barner Christiansen m.fl.
FILSTØRRELSE
3,92 MB

Bank

Pengeinstitutter Kolding - bankrådgiver, erhverv, private, realkreditinstitutter, obligationer, bankrådgivning, mastercard, andelsboliger, netbank, formuepleje ...
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Pengeinstitutter

Finanstilsynet var i december 2019 på inspektion i Realkredit Danmark A/S. Inspektionen omfattede en gennemgang af overvågningen af LTV (lånets størrelse sat i forhold til ejendommens værdi), restance- og nedskrivningsområdet, store lån og operationelle risici samt generel ledelse og styring (governance), herunder koncernforhold og brug af outsourcing.
RELATEREDE BØGER
Med kup og kaffelikør
Slå til!
Himlen over London
Liv på Mars?
Kilimanjaro: The Trekking Guide to Africa's Highest Mountain
Grafisk design kursus
Prague Pocket
Bevegelig berørt : det hellige i helsevesenet
Algeriet år 12
Du gør mig glad
Lille P og far Pingvin i Amerika
Tunesisk hækling
Uden at vide hvorhen
Forskningsmetoder i journalistik og politisk kommunikation
Ogniste spojrzenia 1: Jonna - opowiadanie erotyczne
Farvernes bog om tal
Tyggegummikonge
Ultima Thule
Danmarks Oldtid