Sig ja til universet - og manifester den virkelighed, du ønsker eBook

Mtggamechangers.dk Sig ja til universet - og manifester den virkelighed, du ønsker Image

BESKRIVELSE

Sig ja til universet - og manifester den virkelighed, du ønsker er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Melody Fletcher. På vores hjemmeside mtggamechangers.dk kan du læse Melody Fletcher bog online og også downloade det gratis!

Forfatteren Melody Fletchers bog Sig ja til universet er beviset på, at personlig udvikling på ingen måde behøver at være kedeligt! I bogen giver hun på humoristisk vis praktisk indsigt i, hvordan loven om tiltrækning virker, og hvordan man ændrer sit liv til det bedre – nej, ikke bare bedre, men til det helt fantastiske, ovenud vidunderlige!Det handler ikke bare om at tænke fine tanker og så lægge hænderne i skødet og vente på, at alting på magisk vis fikser sig selv, og der pludselig holder en Ferrari i indkørslen. Det drejer sig om at bevidstgøre, hvordan vi skaber vores egen virkelighed gennem de vibrationer, vi sender ud, og forstå hvordan vi kan tage kontrol over hele vores liv på en måde, vi ikke har gjort før.For at leve vores drømmeliv, bliver vi nødt til at finde ind til den virkelige udgave af os selv – vi må blive autentiske. Når vi opdager os selv og bevidstgør, hvad der har holdt os tilbage, og hvad der rent faktisk gør os glade, kan vi begynde at manifestere mere, der gør os endnu gladere.Bogen pointerer, hvor afgørende vigtigt det er, at vi finder ud af, hvad vi gerne vil med vores liv, og at vi bruger vores ressourcer på det rigtige. Som forfatteren formulerer det: Lad være med at bruge tid på at bygge et hundehus, hvis du gerne vil leve i et palads!Sig ja til universet gør principperne for loven om tiltrækning konkrete og brugbare for alle.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
09-01-2017
FORFATTER
Melody Fletcher
FILSTØRRELSE
2,13 MB

Partier vil have undersøgt forløb omkring nedlukning

Dersom du ønsker å tilføye eller erstatte noe i et sitat, markeres dette gjerne ved bruk av klammeparenteser. Dersom du skal legge til kursiv for å framheve et poeng, skriver du «forfatterens utheving» eller «utheving tillagt» etter kildehenvisningen, slik: (Førland, 1996, s. 11, utheving tillagt).
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Universet fylt med stjerner, stjernetåke og Arkivillustrasjon 253811443

Du kan også bruke OG, ELLER og IKKE til å angi kriterier for betinget formatering med formelalternativet. Når du gjør dette, kan du utelate HVIS-funksjonen og bruke OG, ELLER og IKKE på egenhånd. Gå til Hjem-fanen, klikk Betinget formatering > Ny regel. Velg deretter alternativet Bruk en...
RELATEREDE BØGER
Rune
Mi og Mo i Sahara
Indtil videre
Freak love
Spurven
Fysisk aktivitet og trening for eldre
Kasper på tur
Gamle historier
Engel - Noder og Akkorder
Grim weekend
Dømt til frihed
The Morganville Vampires #1: Glashuse
Marco´s Maze Mission