Det perfekte match eBook

Mtggamechangers.dk Det perfekte match Image

BESKRIVELSE

Vil du læse Det perfekte match-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Henrik Yde og Søren Frank. Med webstedet mtggamechangers.dk læses Det perfekte match online nu så nemt!

Det Perfekte Match, Vinmatch af Søren Frank og opskrifter af Henrik Yde. Kunsten af sammensætte mad og vin. Statistikken fortæller os, at vinen har vundet kampen om middagsbordet herhjemme. Ikke desto mindre har de fleste oplevet, at det langt fra er hver gang, at ægteskabet mellem mad og vin er lige lykkeligt – enhver der har børstet tænder og bagefter drukket et glas juice ved, hvor galt det kan gå. Det er synd, mener bogens forfattere, for med et par enkle færdselsregler kan alle lære at navigere efter de bedst mulige kombinationer – og undgå de værste sammenstød. Bogen er en rejse gennem 27 forskellige vine og tilhørende eksempler på netop den mad, der bedst bringer vinens særlige træk frem. Du vil møde både klassiske og mere uortodokse matches, afstemt efter danskernes moderne og vinmæssigt ofte udfordrende køkkenvaner – fra thailandsk curry til bøffer og grillmad, gedeost og syrlige desserter.Så tag med på rejsen og find – Det perfekte match.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
22-10-2018
FORFATTER
Henrik Yde og Søren Frank
FILSTØRRELSE
8,60 MB

Brusevægge og brusedører - find det perfekte Match med ...

Tanja - Det Perfekte Match 2015. 83 Synes godt om. Det er her på denne side at I kan følge mig som deltager i mit livs kærlighedseksperiment - "Det Perfekte Match" som bliver vist på kanal 4 #DPMTANJA
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Brusevægge og brusedører - find det perfekte Match med ...

Det er muligt, det virker for nogen, men nok aldrig for mig. Datinglivet er komplekst, og vi snyder os selv, hvis vi ukritisk køber populærkulturens forestilling om, at det perfekte match venter lige om hjørnet - og at han har en ekstra flybillet med dit navn på.
RELATEREDE BØGER
Kræftsygepleje
Den lille bog om dansk design
Old School
Sjæle i Shorts - roman fra Californien
Anders And på tur
Modellering og estimering
Kunst, kultur og kreativitet : kunstfaglig arbeid i barnehagen(2.utg.)
Store satans fald
Elverfolkets skæbne 4: Den forunderlige fløjte
K van Klara 14 - Ben ik dik, mama?
Basserne: Det her bliver en god dag!
Ett stänk av magi 1: Lyckostenen
Blafferen
Kærlighedens veje & vildveje
Jufvrouw Lirriper
Motorikk i didaktisk perspektiv
Beskyt naturen og dit helbred
Slæderejserne - Nye mennesker. Min rejsedagbog