Det er ikke mig, det er dig eBook

Mtggamechangers.dk Det er ikke mig, det er dig Image

BESKRIVELSE

Vil du læse Det er ikke mig, det er dig-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Mhairi McFarlane. Med webstedet mtggamechangers.dk læses Det er ikke mig, det er dig online nu så nemt!

Skønneste romantiske komedie - romcom når det er bedst'Så her er, hvad der skete: Jeg friede. Paul sagde ja. Men så tog mit liv en helt anden drejning.'Delia Moss er ikke helt sikker på, hvad der gik galt. Hun havde jo en plan for sit liv. Men da hun opdager, at hendes kommende mand har en affære, falder planen til jorden.Hun er nu nødt til at genvinde kontrollen – hun er nødt til at blive superhelten i sit eget liv.Mhairi McFarlane er født i Skotland i 1976. Hun læste engelsk på University of Manchester og har siden arbejdet som journalist. Hendes første bog You Had Me At Hello blev en succes, da den blev udgivet i 2012. Siden er den blevet en af HarperCollins’ bedst sælgende e-bøger og der er planer om at filmatisere den.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
30-11-2018
FORFATTER
Mhairi McFarlane
FILSTØRRELSE
1,55 MB

Corona-sygeplejerske: Det er ikke som noget andet, jeg har ...

Det er bedst for dig at jeg gør det forbi, for jeg vil bare komme til at såre dig .. (som om du ik allerede gør det nu lol) Jeg var i bad (…svar på ghosting i 3 uger) Jeg har ikke nogen penge. Uh, jeg har desværre allerede en aftale i aften, måske kan vi ses en anden dag. Og selvfølgelig klassikeren: det er ikke dig, det er mig!
DOWNLOAD LÆS ONLINE

5 sproglige 'fejl', du ikke skal rette (for det er ...

Det er en rigtig god og solid historie, der ikke bare underholder, men også sætter nogle tanker i gang, så jeg giver den mine varmeste anbefalinger. Forfatterens resterende bøger, der ikke er oversat til dansk, forventes at udkomme på dansk i løbet af 2017.
RELATEREDE BØGER
إحساسٌ بالذنب - الفصل الثاني
Da giraffen slog knude
Buemundet guitarfisk
Spis grønt hele ugen
Sygeplejersken
Släkten Branck
Bill & Ben - svindlerreden i Solklippen
De kan godt, de vil gerne
Am Abgrund aller Dinge
Med andra ögon
Dolly Dyt og de bøvede bamser
Ny1
Forestillingen om et ukompliceret liv med en mand
Good Luck Girls 1
Guldmagerens søn
Den hemmelige lov
Porten til den indre by
Vandspejlet
Englens spil
At svømme med elefanter