Hærvejen eBook

Mtggamechangers.dk Hærvejen Image

BESKRIVELSE

Vil du læse Hærvejen-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Henrik Tarp. Med webstedet mtggamechangers.dk læses Hærvejen online nu så nemt!

Her foreligger nu for første gang guiden til hele hærvejen, fra det nordligste Jylland til Danevirke i bunden af Jylland. Det er en vandring, der vil tage cirka 3 uger og er på cirka 500 km. Turen er langt mere primitiv end den man kan opleve på Caminoen. Ved at gå hærvejen eller oksevejen kan man opleve, hvor fantastiske naturlandskaber vi stadig har i Danmark. 'Den vilde' natur er alle vegne: brusende have, udstrakte heder, plantager, dybe hulveje og rislende vandløb. Om sommeren lyse nætter og om efteråret stjerneklare aftener, med ulve der (måske) tuder mod himlen ...Bogen er ledsaget af gode kort og indeholder de oplysninger, enhver har brug for, praktiske oplysninger, blandt andet om mulighederne for overnatning, B&b, hoteller, men også shelters eller bare steder, hvor man kan slå teltet op. De planlagte, foreslåede, dagsmarcher er på cirka 25 km.Henrik Tarp var medstifter af Foreningen af Danske Santiagopilgrimme og var også i en årerække foreningens formand. Han arbejder ihærdigt for at udbrede kendskabet til pilgrimsvejen i Danmark og han har skrevet flere rejsebøger om Spanien.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
09-08-2019
FORFATTER
Henrik Tarp
FILSTØRRELSE
8,21 MB

Hærvejen fra Hirtshals til Blokhus, 4 dage

Hærvejen løb mere eller mindre parallelt med den jyske højderyg. Her var ingen større vandløb, da ryggen udgjorde vandskellet, hvorfra kilderne enten løb mod øst eller vest. Hærvejen var i gamle dage ikke én vej men flere forskellige spor, som mødtes, når en større å skulle krydses, som f.eks. ved stenbroerne over Immervad Å, Gejlå og Bjerndrup Å (Povlsbro).
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Hærvejen - kort på Krak

Hærvejen har en guidebog (Padborg-Viborg), "Hærvejen - en guide til vandrere og cyklister", udgivet sidst i 2016 (Forfatter: Gert Hougaard Rasmussen) Guidebøger til Hærvejen kan også hentes GRATIS på Biblioteket - dog ældre ( 2010 og frem) og apps er sti og herberg mæssigt bedre opdateret.
RELATEREDE BØGER
Nordiske Kriminalsaker 1995
365 historier for børn
A-Å om civile samfund
Den fattige mands bil
1000 ord om Kompost
Et strejf af rosmarin
Tankeboblerne
與X先生的遊戲 - 情色短篇小說
Rolf Krake og Vigge
Utilstrækkelig
Niller på nettet
Wendy - Sortes julehemmelighed
Årets pressefoto
En bedragers dagbog
Nekromathias #2: Alt godt fra graven
Comkean præsenterer - Simbas farlige rejse
Rejsen til vulkanen
Kaikki minkä menetimme
Brännvinet Bössorna Bilan