De Danske Lædermænd eBook

Mtggamechangers.dk De Danske Lædermænd Image

BESKRIVELSE

Bogen De Danske Lædermænd blev skrevet den 15-03-2019 af forfatteren Jannie Holm Andersen. Du kan læse bogen De Danske Lædermænd i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside mtggamechangers.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Jannie Holm Andersen.

Bogen ’De Danske Lædermænd’ - fra 1978 til i dag - går tæt på det danske læderbøssemiljø og giver et grundigt indblik i historien om lædermandsklubben Scandinavian Leather Men, SLM Aarhus. Bogen indeholder flere personlige beretninger om, hvorfor det lige blev her, at de homo- og biseksuelle lædermænd fandt det, de søgte. Det er også en beretning om livet som homoseksuel i almindelighed, der i 1970'erne stadig var tabu på en måde, som vi slet ikke kan forestille os i dag. Bogen indeholder over 80 illustrationer. Dels fotos fra klubben i Aarhus. Dels arkivfotos og malerier lavet af maler ’Mons of Denmark,’ der var med til at grundlægge den aarhusianske lædermandsklub. Desuden er der fotos i bogen taget af den tyske soft porno-fotograf Gerhard Pohl.Om forfatteren: Jannie Holm Andersen er født i Hamborg i 1976 og er opvokset i Aarhus. Det var også i Aarhus, at hun uddannede sig til journalist på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. Hun har arbejdet som kommunikationsrådgiver i sit eget firma og været ansat som journalist på blandt andet JydskeVestkysten, Midtjyllands Avis og Horsens Folkeblad. ’De Danske Lædermænd’ er hendes første bog.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
15-03-2019
FORFATTER
Jannie Holm Andersen
FILSTØRRELSE
2,73 MB

Jannie Holm Andersen Bøger → Køb Bogen billigt hos ...

Priserne på Buuks.dk er kun for medlemmer. Du melder dig automatisk ind ved køb. Første 40 dage får du for 30 dages pris, herefter 89 kr./md.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Freddy dyrker sin fetich i læderklubben: - Selvfølgelig ...

Bogen 'De Danske Lædermænd' - fra 1978 til i dag - går tæt på det danske læderbøssemiljø og giver et grundigt indblik i historien om lædermandsklubben Scandinavian Leather Men, SLM Aarhus. Bogen indeholder flere personlige beretninger om, hvorfor det lige blev her, at de homo- og biseksuelle lædermænd fandt det, de søgte.
RELATEREDE BØGER
De 46 små mænd
Gruvligt mord
Børn og skilsmisse
Breve fra min mølle
Kvinners helse på spill
Den gyldne gondol
Den ensomme cowboy / Kærlighedens arkitektur / Hjertets forræderi
Solen var vidne
Alt bliver bare bedre med bacon
Mellem 12 og 17
Emmy 7 - Tour de Paris
Kapitalejerlån & Selvfinansiering
Lilli ja Emma juhlivat syntymäpäiviään
Kærlighed & samliv
Jernporten
Blomster til mor