Stedfar eBook

Mtggamechangers.dk Stedfar Image

BESKRIVELSE

Bogen Stedfar blev skrevet den 03-05-2017 af forfatteren Helle Stangerup. Du kan læse bogen Stedfar i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside mtggamechangers.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Helle Stangerup.

Nannas familie er samlet om hendes velhavende stedfar, der ligger meget syg og ikke har lang tid igen. I løbet af natten overnatter familien i huset omkring ham, men i nattens mulm og mørke sker der uhyggelige ting, og om morgenen finder de stedfaren myrdet. Pludselig er der ingen, der kan vide sig sikre, og alle mistænker hinanden- alt imens Nanna forsøger at finde svar på den uhyggelige mordgåde.Helle Stangerup (1939-2015) var en dansk forfatter, der særligt var kendt og hædret for sine romaner og noveller. Stangerup blev cand.jur. i 1966 og fik sin litterære debut i 1967 med krimiromanen 'Gravskrift for Rødhætte'. Året efter fik hun sit litterære gennembrud med værket 'De gule handsker'. I løbet af sin karriere modtog hun adskillige priser, heriblandt De Gyldne Laurbær i 1985 og Thit Jensens forfatterlegat i 1990. Udover sine skønlitterære værker udgav Stangerup flere faglitterære værker om historikeren Saxo.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
03-05-2017
FORFATTER
Helle Stangerup
FILSTØRRELSE
1,84 MB

Stedfamilie - Wikipedia, den frie encyklopædi

Søgning på "papfar" i Den Danske Ordbog. Find betydning, stavning, synonymer og meget mere i moderne dansk.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Lucky Luke: Sæson 1 - Daltonbrødrenes stedfar | Se ...

De omfavner hinanden, og moren græder hjerteskærende. Det er lyden af lettelse i Silkeborg onsdag formiddag, hvor mor og stedfar har fået at vide, at deres 13-årige datter kan blive i Danmark ...
RELATEREDE BØGER
Bjørnen
Best of Barcelona
Nietsche und der Tod des Lottomillionärs - Krimikomödie
Kara iš raidės „K\
Alt er godt
Die Heuboden-Bande – Der Muskelkater-Fall (Band 2)
25 opskrifter på konfekt
Jagten på Joe
Bumletoget
The Adventures of Reddy Fox
Hunden
Bil-revyen
Andenhåndsvidne
Lær at regne (kolli 6)
Lakskærmen
Money Makeover Mindset
Gunillas egen sommar