Den perfekte storm eBook

Mtggamechangers.dk Den perfekte storm Image

BESKRIVELSE

Bogen Den perfekte storm blev skrevet den 26-01-2012 af forfatteren Peter Svarre. Du kan læse bogen Den perfekte storm i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside mtggamechangers.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Peter Svarre.

Sociale medier påvirker alle dele af din virksomhed – lige fra forretningen til kommunikationen og organisationen. Men ikke alle virksomheder påvirkes lige meget af de sociale mediers rasen. Nogle virksomheder befinder sig i stormens øje, hvor forretningsmodeller går til grunde og nye opstår, mens andre befinder sig i stormens periferi, hvor man kan sejle videre, som man altid har gjort.I en bog krydret med personlige oplevelser og spændende danske og internationale cases fortæller Peter Svarre os i en lettilgængelig stil, hvordan man navigerer virksomheden igennem den perfekte storm. Når du har læst denne bog vil du være i stand til at udvikle en digital og social strategi for virksomheden, som ikke tager udgangspunkt i teknologiske buzzwords, men i en unik forståelse for dine kunder, dit marked og dine produkter.I bogen og på websiden www.denperfektestorm.dk får du desuden adgang til en helt konkret strategimodel, som skridt for skridt tager dig igennem processen for at udvikle virksomhedens strategi for sociale medier.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
26-01-2012
FORFATTER
Peter Svarre
FILSTØRRELSE
4,96 MB

Maersk Drilling-formand: Vi har den perfekte storm for ...

Den perfekte storm. I en bog krydret med personlige oplevelser og spændende danske og internationale cases fortæller Peter Svarre os i en lettilgængelig stil, hvordan man navigerer virksomheden igennem de sociale mediers perfekte storm.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Den perfekte storm af Peter Svarre | Bog & idé

Den perfekte storm Der er masser af forklaringer på, at begge beretninger gennem årene har eksisteret side om side. I forhold til misinformation, mytedannelser og konspirationsteorier har Tjernobyl været den perfekte storm. Stormen fødtes af, at ulykken skete i Sovjet, hvor myndighederne rutinemæssigt løj.
RELATEREDE BØGER
Onboardingens psykologi, part 1
Mads kører ambulance
Karl och Bent #1: Karl och Bent bygger ett hus
Lykkestenen
Møllen i Lunde
Håbets sejr
Fortæl med tegninger
Den svære Tilgivelse
Gyllene jakt
To red ud
I fängelse
To vindere
Hvad ville Google gøre?
Potentialer i socialt arbejde
Fordansket
Frej får (ikke) en lillesøster
Stuk
Arbejdernes historie i Danmark 1800-2000