Fuldtro sind eBook

Mtggamechangers.dk Fuldtro sind Image

BESKRIVELSE

Vil du læse Fuldtro sind-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Sophie Breum. Med webstedet mtggamechangers.dk læses Fuldtro sind online nu så nemt!

En historisk roman om livet på de danske herregårde, sogne og landeveje i det 16. århundrede. Om glæde og sorg, lykke, ulykke, om tilgivelse og tilståelse og om familiens bånd.Bogen er skrevet i og med samtidens sprog og retskrivning.Sophie Margrethe Juliane Breum, 1870-1935, var en dansk forfatter – bedst husket for sin roman 'Jul i Købmandsgaarden' fra 1917, der året efter hendes død blev til et teaterstykke og i 1951filmatiseret under titlen 'Fra den gamle Købmandsgaard'. Sophie Breum drømte allerede som barn om at blive forfatter, hvor hun som datter af velhavende forældre gik i skolen på byens bedste privatskole. Efterfølgende rejste hun fra Odense til København og fik privat undervisning i litteratur, filosofi og kunst. Da hun vendte hjem, blev hun lærer på sin gamle privatskole og skrev samtidigt artikler til diverse aviser og blade som f.eks. Fyens Tidende, Illustreret Tidende og Husmoderens Blad. Desuden var hun medlem af Dansk Kvindesamfund. Litteraturkritikeren Vilhelm Andersen opmuntrede hende dog til at gøre noget ud af forfatterkarrieren, og i 1900 debuterede hun som skønlitterær forfatter med novellesamlingen 'Hyld og Humle'. Derudover skrev hun digte og fortællinger for børn, var redaktør og forordsskriver på diverse udgivelser samt oversætter. Breum boede indtil sin død sammen med maleren Anna Elisabeth Munch, grandkusine til Edvard Munch, og illustrerede flere af Sophie Breums bøger.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
15-02-2017
FORFATTER
Sophie Breum
FILSTØRRELSE
8,31 MB

Fuldtro sind - Sophie Breum - E-kirja - BookBeat

Paa Herlufsholm 1 Fuldtro Sind 12 Fast i sin Sag 20 Skarnsfolk 27 Mettes lovlige Værge 33 Niels Flint 36 Liv og Død 42 Frisk Blæst 47 De nemmer at tude 49 Mester Hintz'es Datter 56 Vaande 63 Fra de gængse Veje 69 Toste 77 Ensom Pest 83 Rytter fra Danmark Mod Fjenden Barndomsvenner 106 Lægedom 112 Et dansk Spil 117 Et Møde 128 Røverfærd 135 Vintervejr 145 Et Par Odenseborgere 150 De ...
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Få Fuldtro sind af Sophie Breum som Hæftet bog på dansk ...

Få Fuldtro sind af Sophie Breum som bog på dansk - 9788711890394 - Bøger rummer alle sider af livet. Læs Lyt Lev blandt millioner af bøger på Saxo.com.
RELATEREDE BØGER
Selvmordsbombe
Fortunen: et skilderi fra fortid og nutid
Mark bliver berømt
V som Viktor
Historier fra de varme lande
Ståndrätt
Stjålne timer
Dragon Souls #6: The Dragon Egg
Wizyta
Krølle & Puha (1) - Den belgiske slikindsamling
Prinsesse Lindaguld
Heksen Hanne
Aktivitetshæfte - Maxi Bogkasse 1
Marseille