Arangutang eBook

Mtggamechangers.dk Arangutang Image

BESKRIVELSE

Arangutang er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Sanne Munk Jensen. På vores hjemmeside mtggamechangers.dk kan du læse Sanne Munk Jensen bog online og også downloade det gratis!

Sanne Munk Jensen fik sit gennembrud som forfatter med En dag skinner solen også på en hunds røv.Nu er hun tilbage med en ny sjov, grov, alvorlig og dybt rørende roman for samme publikum, nemlig alle drenge og piger fra 14 år og op. - Voksne, der en gang har været 16 år, kan også læse med.Sigga er 16 og bor i en lillebitte by i Nordjylland, hvor alle kender alle, og hvor alting er, som det altid har været. Lige indtil den sommer, hvor det ene tager det andet, og alting pludselig er helt, helt anderledes...”Og så var der os, der boede her. Og for bare en uge siden ville jeg også have sagt, at der var lige præcis dem, der skulle være. En bedste veninde. En kæreste. En mor og en Sigurd. Plus en omgangskreds, der måske ikke var den største eller sådan den aller aller-fedeste i verden, men som var der, og som på en eller anden måde bare fungerede. Det var fint. Nu var alle helt filtret sammen, og det hele var bare noget lort, og på en eller anden måde var byen bare pludselig alt for lille til at rumme det hele.”Læs mere om forfatteren, Sanne Munk Jensen.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
28-09-2012
FORFATTER
Sanne Munk Jensen
FILSTØRRELSE
6,18 MB

Arangutang af Sanne Munk Jensen - Hæftet Bog - Gucca.dk

Arangutang Sanne Munk Jensen fik sit gennembrud som forfatter med En dag skinner solen også på en hunds røv. Nu er hun tilbage med en ny sjov, grov, alvorlig og dybt rørende roman for samme publikum, nemlig alle drenge og piger fra 14 år og op. - Voksne, der en gang har været 16 år, kan også læse med.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Arangutang - E-bog - Sanne Munk Jensen - Mofibo

Arangutang er en ungdomsroman fordi den kommer ind på nogle temaer og benytter sprog som er typisk for en ungdomsroman. Bogen handler meget om ungdomsproblematikker og at finde sin identitet og finde ud af hvem man er. For Sigga handler det meget om at byen de bor i er blevet for lille til hende og alle hendes problematikker.
RELATEREDE BØGER
Mindfulness
Rasmus Klump hos grisene i troldeskoven
Den sorte bog om helte
Ambients - Vihmane ilm
De små fugle
Store børn
Davids bog
All except one
Tusindfryd/Millioner mord
Stormen i 99
Mandarins resa
Karl og Bent #3: Karl og Bent bygger en ubåt
Kriminalassistent Studer
Danmarks gamle folkeviser. Bind 3
Noget om Grace
Dydens år
Hatets barn
Mor med migræne
Jan slår til!