Gyngende grund eBook

Mtggamechangers.dk Gyngende grund Image

BESKRIVELSE

Bogen Gyngende grund blev skrevet den 07-12-2010 af forfatteren Hanne Marie Svendsen. Du kan læse bogen Gyngende grund i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside mtggamechangers.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Hanne Marie Svendsen.

Et udvalg af Hanne Marie Svendsens noveller fra hendes tre samlinger, Samtale med Gud og med Fandens oldemor, Kirstines ting og andre historier om genfærd og Skysamleren.De viser en novelleforfatter med en imponerende spændvidde: fra den realistiske fremstilling af hverdagsliv over den skarpe, satiriske hudfletning af menneskelige relationer til den drømmeagtige oplevelse af verden og tænksomme refleksioner over tidens gang. Alt sammen viser det en forfatter med god forstand på mennesker og den verden, de lever i med al deres dårskab og alle deres illusioner.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
07-12-2010
FORFATTER
Hanne Marie Svendsen
FILSTØRRELSE
2,78 MB

På gyngende grund | Magasinet KBH

På gyngende grund Gennem hele sit liv har dramatikeren Erling Jepsen forsøgt at fortrænge sin barske barndom med »lufthunger« i den sønderjyske marsk. Da han endelig så traumerne og sin fars tørre tæsk i øjnene, slog han igennem som romanforfatter. I fredags blev en mærket mand belønnet med Holbergprisen.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Zoologisk have på »gyngende grund« efter opsang fra ...

'Gyngende grund' er en samling på seksten noveller fra samlingerne: 'Samtaler med Gud og med Fandens oldemor' (1982), 'Kirstines ting og andre historier om genfærd' (1992), 'Skysamleren' (2005) samt titelnovellen fra 2007/2010
RELATEREDE BØGER
Da bedstemor var dreng
Hildas skolutflykt
Rimse og Remse
Glemslens forår
Byg, tegn & lær med alverdens arkitekter
Sneet inde på slottet/Prinsen og kokkepigen
Miraklernes nat
Fata Morgana och andra miniatyrer
Das weiße Haus
Manden der ville lære kunsten at sprælle
Hvalens øje
Målt på langs
Kim klarer alt
Ulvekrigen (SAKS 11)
Synnøve Solbakken
Sofie #2: Sofie kan hoppe