Måske har jeg haft en anelse eBook

Mtggamechangers.dk Måske har jeg haft en anelse Image

BESKRIVELSE

Bogen Måske har jeg haft en anelse blev skrevet den 20-11-2018 af forfatteren Vibeke Vasbo. Du kan læse bogen Måske har jeg haft en anelse i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside mtggamechangers.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Vibeke Vasbo.

'To forholdI går blev ilden borteden tændtes ikke i migsom om mit træ var vådt.Jeg har nok grædt for megetog set til begge siderog glemt min egen glød.Vil holde om den eneog tænke på den andenforsvinder fra mig selv.''Måske har jeg haft en anelse' består af en række stærke digte, der på hver sin måde sætter fokus på kvinderes vilkår. Nogle handler om voldtægt. De er barske, for emnet er barskt. Det er den uretfærdighed, ofret efterfølgende kan blive udsat for, også. Andre handler om kærlighed på godt og ondt, for indimellem gør kærlighed ondt.Vibeke Vasbo (f. 1944) er en dansk forfatter og kvindesagsforkæmper. Hun var en af drivkræfterne bag rødstrømpebevægelsen, kampen for fri abort og har endvidere været en aktiv del af Lesbisk Bevægelse. I 1976 debuterede Vibeke Vasbo som forfatter med bogen 'Al den løgn om kvinderes svaghed', og siden er det blevet til en lang række romaner, noveller og digte.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
20-11-2018
FORFATTER
Vibeke Vasbo
FILSTØRRELSE
10,46 MB

Vibeke Vasbo - Wikipedia, den frie encyklopædi

nogen der måske har en anelse om hvad det er... skal lige siges at det ikke er syreris..(kan ik stave det) håber i kan se det.. jeg danner sådan nogle blære med vand i.. og når de så popper (ja lækkert jeg ved det) så tørrer min hud fuldstændig ind og så falder det tørre hud af.. og så klør det som en i helvede..
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Jeans Jennifer - Cellbes online | Cellbes.dk

Måske har jeg haft en anelse: Digte (Danish Edition) [Vibeke Vasbo] on Amazon.com. *FREE* shipping on qualifying offers.
RELATEREDE BØGER
Nightshade #3: Blodrose
Sådan nogle som os
Stille nu
Det endelige opgør
Hjemme ude
Winter's Tales
Ene: skissen : roman
15. december: Juletræet
Det syvende bånd
Erkendelder fra syd
Turen går til Egypten
Livets krone
Vineta
Vinter-vrimmel
Gråmøllen
Christof und Johanna
Det gjaldt deres liv