Med munden eBook

Mtggamechangers.dk Med munden Image

BESKRIVELSE

Med munden er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Claes Johansen. På vores hjemmeside mtggamechangers.dk kan du læse Claes Johansen bog online og også downloade det gratis!

Brittas liv er som så mange andre fra 68-generationen endt helt anderledes, end hun havde håbet. Hun er blevet en småborgerlig rappenskralde, der lever i et kedeligt ægteskab, som er resulteret i tre apatiske børn, som hverken kan bruge sig selv eller deres forældre til særligt meget.Fra sit arbejdsværelse på første sal i familiens lille landhus overvåger Britta verden udenfor, og efterhånden som hendes historier om menneskene omkring hende blandes med erindringsbilleder og refleksioner, tegner der sig et billede af en forfærdelig tilværelse, der burde have set helt anderledes ud.Den danske forfatter Claes Johansen (f. 1957) debuterede i 1986 med 'Frygtelige Vera og andre noveller'. Sidenhen er det blevet til et væld af bøger, der strækker sig over genrer som børnebøger, historiske romaner, noveller, voksenbøger og romaner.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
14-11-2016
FORFATTER
Claes Johansen
FILSTØRRELSE
5,37 MB

man kan ikke både blæse og have mel i munden — Den ...

En guldske i munden. Ole Lange forstår godt, at f.eks. Lego-arvingerne har sagt fra: - Hvem ønsker at gå ind og være administrerende direktør, når man er født med en guldske i munden. Så er det meget bedre at sidde på nogle aktier og tage gevinsterne og tab uden at være direkte involveret, ...
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Vilde billeder: Se de glade hunde gribe kiks med munden ...

Taleventil: en lille ventil, der opereres ind mellem luft- og spiserøret. Den findes i to versioner - en som betjenes med en finger og en der fungerer automatisk. Vibrator: et mindre batteridrevet apparat, som placeres ind mod halsen. Dette frembringer vibrationer, som kan bruges til at danne lyd samtidig med, at du former ordene med munden.
RELATEREDE BØGER
ONE DIRECTION PLAKATBOG
Indledning til tingsretten
Udsigt til døden
Som plumrevand og slatten salat
Sig at du lyver
Dengang dinosaurerne var små
Søster Lagkage
Så blev farfar et spøgelse
Aftaleloven 100 år & The Nordic Contracts Acts
Cambodia
Flugten
Karteller
Byhaven
Det store togrøveri - London 1963
Grundlæggende afgiftsretlige principper
Krigsflyver
Geheimakte T-Rex - Ein Rätselkrimi
Vorherre er en rutebil
Guld fra Rhodesia