Skolen i Morgen. Nr. 1. September 2012. 16. årgang. Tema: Faglig læsning og skrivning eBook

Mtggamechangers.dk Skolen i Morgen. Nr. 1. September 2012. 16. årgang. Tema: Faglig læsning og skrivning Image

BESKRIVELSE

Vil du læse Skolen i Morgen. Nr. 1. September 2012. 16. årgang. Tema: Faglig læsning og skrivning-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Jørgen Kuhlmann. Med webstedet mtggamechangers.dk læses Skolen i Morgen. Nr. 1. September 2012. 16. årgang. Tema: Faglig læsning og skrivning online nu så nemt!

Dette nummer af tidsskriftet 'Skolen i Morgen' indeholder følgende artikler:Er der en skoleleder på denne skole? – Om læsevejlederen i ledelsens skyggeAf Jørgen KuhlmannLæsning og skrivning i fagene er en opgave for hele skolen, men det er ofte læsevejlederen, der står i spidsen for implementeringen. Artiklens forfatter argumenterer for, at læsevejlederfunktionen er kompleks og kræver tydelig ledelse.Faglig læsning på TrekronerskolenAf Annette CarlssonSkoleleder Annette Carlsson beskriver i denne artikel, hvordan de på Trekronerskolen har arbejdet målrettet med faglig læsning og skrivning i alle fag. Forløbet har været en succes, men hun understreger, at det er vigtigt, at der arbejdes med den fortsatte implementering og forankring af læsning i alle fag.Projektledelse i folkeskolen - et perspektiv på implementering af læsefaglige projekterAf Astrid KiltEt fælles fokus på faglig læsning og skrivning er en udfordring, som kan vække både modstand og begejstring. Astrid Kilt giver med denne artikel en introduktion i projektledelsestankegangen med fokus på, hvordan skolelederen kan støtte op og hjælpe lærerne i deres daglige projektarbejde.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
27-09-2012
FORFATTER
Jørgen Kuhlmann
FILSTØRRELSE
3,94 MB

Go'morgen

Introduktion til faglig læsning og skrivning. Til modulet Skriftsprogstilegnelse i undervisningsfaget dansk 1.-6. kl. som Опубликовано: 26 февр. 2015 г. Introduktion til faglig læsning og skrivning. Håndskrivning i skolen - Продолжительность: 10:16 Pernille Hargbøl Madsen 521 просмотр.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Humpty Dumpty - Wikipedia

Og er det børnene læser i skolen ikke nok til at dygtiggøre dem som læsere? Martin Holm er læsevejleder på Skolen på La Cours Vej på Frederiksberg. I Tv-programmet Spørg om Læsning inviteres forskere og fagfolk i studiet for at give svar på forskellige spørgsmål om læsning, skrivning...
RELATEREDE BØGER
Videre mod vest
Men Without Women: Stories
Sandheden om kræft
Og vævede noget som aldrig vil dø
Bully – på hundemarkerne
Døden er en mester
Monsterjagten (16) Gorgonhunden Kaymon
Isbjørnen Frederik vil have en ven
Gentlemen. Gangsters
Et strejf af magi (6) - Dum fredag
Et andet ansigt
Matematisk analyse
Seje sild på glatis
Auf der Suche
Eros – eroottinen novelli
Fyrretyve fængselsfortællinger
Hemmeligheden
Den största gåvan