Positron generator Storm over Ventura eBook

Mtggamechangers.dk Positron generator Storm over Ventura Image

BESKRIVELSE

Vil du læse Positron generator Storm over Ventura-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Jan Schwerdfeger. Med webstedet mtggamechangers.dk læses Positron generator Storm over Ventura online nu så nemt!

Velkommen til Ventura, en krigsfri planet i solsystem Taurus X. Årtusinders fred har overflødiggjort våbenkonstruktion og krigskunst. Men den nat en voldsom, magnetisk storm rammer Ventupolis ændres alt.Positron Generator - Storm over Ventura er et ´sci-fi´-eventyr om de to piloter og opfindere Jet Zi og Zang Poh, og deres spændende, men uhyggelige kamp for at redde deres planet fra en grusom og altødelæggende skæbne.Historien bevæger sig både på det fysiske og det metafysiske plan. Den adskiller sig på mange måder fra klassisk science fiction, men er samtidig kontant og spændende. Let forståelig for større børn (fra ca. 8 år) og interessant og underholdende for voksne med hang til Eventyr, Fantasy og Science Fiction.Som noget helt unikt illustreres Positron Generator af en original og udtryksfuld billedside, der på glimrende vis samarbejder med historien. De smukke illustrationer, der er lavet af forfatteren selv, giver både nærvær og dybde. Og tilbyder læseren inspiration til at bruge sin egen fantasi.»Bogen kan læses som action fra første side. Alle hovedpersoner er intelligente dyr og dyrene rykker. Det er science fiction med action og charme. Storm over Ventura kan varmt anbefales!«- Troldspejlet/DRSerien sammenlignes med de populære StarWars bøger og beskrives som et godt bud på en ny dansk klassiker.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
22-01-2019
FORFATTER
Jan Schwerdfeger
FILSTØRRELSE
9,67 MB

Positron generator-Storm over Ventura - Kirjat - CDON.COM

A site of generators to randomly produce concepts, characters, and descriptions for stories, role-playing games, and art, as well as have fun and Why don't you take a look at this, a spruce wand. The length is just a bit over twelve and three quarters inches long. This wand's core is merfolk hair.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Premium Cinematic VR | Positron

Dette er et uddrag af billedesiden fra Positron Generator Trilogien. Et Science Fiction eventyr for børn mellem 6 og 13. Bøgerne kan bestilles på Ørnens...
RELATEREDE BØGER
Plantens sjæl
Fra sangerkrop til kernestemme, talent og træning
Planteskolebogen
Ret, individ og kollektiv
GHOST 3: Pigen, der var en bombe
En særlig form for ondskab
El corazón de las tinieblas
Tilbage til Anholt
Faret vild i fjeldene
It i skyen
Manden, der fik skåret sin hjerne i skiver
Josef och hästen
Den tabte sko
Kureren
Den fuldendte forbrydelse
De, der tog hjemmefra