Kvalitetssikring af psykologiske undersøgelser eBook

Mtggamechangers.dk Kvalitetssikring af psykologiske undersøgelser Image

BESKRIVELSE

Bogen Kvalitetssikring af psykologiske undersøgelser blev skrevet den 08-04-2019 af forfatteren Lars Michaelsen. Du kan læse bogen Kvalitetssikring af psykologiske undersøgelser i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside mtggamechangers.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Lars Michaelsen.

Denne bog handler om sikring af kvalitet og etik i psykologisk testning, personvurdering og erklæringsskrivelse og om de internationale standarder og retningslinjer, der er udviklet i forskellige europæiske og internationale sammenhænge. Standardernes indhold, formål og de måder, de kan anvendes på, præsenteres i bogen.Bogen præsenterer en metode til at teste og måle, om psykologiske undersøgelser bliver udført med tilstrækkelig kvalitet. Dvs. målrettet kvalitetssikring af arbejdet i de afdelinger i det offentlige, der gennemfører psykologiske undersøgelser (HR, psykiatrien, PPR-kontorerne, neurologiske afdelinger mv.) og i de konsulentfirmaer, der yder erhvervsrettet personvurdering.Kvalitetssikring af psykologiske undersøgelser henvender sig til alle, der er interesserede i psykologisk testning og undersøgelser, og til de mange virksomheder og organisationer, der ønsker at sikre kvaliteten i deres arbejde med psykologiske undersøgelser.Lars Michaelsen er cand.scient.pol. og konsulent i Dansk Psykolog Forening. Han har omfattende erfaring med at arbejde med retningslinjer og standarder og har gennem tiden siddet i forskellige standardiseringsudvalg i Dansk Standard, herunder udvalg for medicinsk informatik.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
08-04-2019
FORFATTER
Lars Michaelsen
FILSTØRRELSE
9,60 MB

Kvalitetssikring | firmaer | krak.dk

Dansk Nedbrydning udfører en bred vifte af opgaver, som vi løser med stor grundighed og høj kvalitet… 4AP-Geoteknik A/S vil være den førende leverandør af landbaserede geotekniske undersøgelser med kort…
DOWNLOAD LÆS ONLINE

PPT - Registrering, standardisering og kvalitetssikring af ydelser på...

Knivskarpe fotos af tekstdetaljer. Will Fagel er håndskriftsekspert i Amsterdam. Han udfører kriminaltekniske undersøgelser, og med sin 35 års erfaring og store præcision kan han fastslå, om en håndskrift tilhører en bestemt person.
RELATEREDE BØGER
Mit ubetydelige levnedsløb
Peter Wimsey finder fem falske spor
Din kirke
Tafiya
Civilisation 2.0
Da bedstefar var dreng
Familien Schmidt
Dybet
Medieval Garments Reconstructed
DE PROFESSIONELLE
Det største ønske