Læring retur eBook

Mtggamechangers.dk Læring retur Image

BESKRIVELSE

Læring retur er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Gert Biesta. På vores hjemmeside mtggamechangers.dk kan du læse Gert Biesta bog online og også downloade det gratis!

I Læring Retur præsenterer Gert J. J. Biesta læseren for en indsigtsfuld kritik af begrebet læring, som han på baggrund af sin forskning i medborgerskab, livslang læring, pædagogisk teori, demokrati og uddannelse velargumenteret viser, må fornys.Bogen henvender sig til alle, der studerer og arbejder med uddannelse, undervisning, læring og pædagofisk filosofi.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
27-05-2009
FORFATTER
Gert Biesta
FILSTØRRELSE
4,92 MB

21st century mindset af Louise Opprud Jakobsen,Preben ...

Læring retur : demokratisk dannelse for en menneskelig fremtid Gert J. J. Biesta Genfortolkning af begrebet læring, som ifølge forfatteren skal opfattes som en reaktion på, hvad der er anderledes, dvs. ikke opfattes som tilegnelsen af noget "udefra".
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Læring & Medier (LOM) Datalogisk tænkning og ...

Læring sendes retur til genfortolkning, for ifølge forfatteren skal læring ikke opfattes som tilegnelsen af noget udefra, men som en reaktion på, hvad der er anderledes. Det kræver at underviserne viser en interesse i deres elevers tanker og følelser og t Detaljer EAN: 9788790220730: Publiseret d. 2009-06-03: Vægt ...
RELATEREDE BØGER
Den gyldne rejse
Ævintýri og Sögur
Nanas kanin
Af blod og støv
Alt om Rasmus Seebch
Sønderjyllands historie Indtil 1815
Allan Quatermain
Handyman - Sexy erotica
Samlerens Krydsords Leksikon
Jag ser dig ändå