Et velsignet barn eBook

Mtggamechangers.dk Et velsignet barn Image

BESKRIVELSE

Bogen Et velsignet barn blev skrevet den 12-04-2017 af forfatteren Linn Ullmann. Du kan læse bogen Et velsignet barn i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside mtggamechangers.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Linn Ullmann.

Isak er 84 år. I sit arbejdsliv har han som specialist i kvindesygdomme, været en beundret foregangsmand og pioner inden for forskningen i ultralyd. Erika, Laura og Molly er Isaks døtre, som han har fået med tre forskellige kvinder. I barndommen havde de deres daglige liv hver for sig med deres mødre, men i sommerferierne blev de samlet i Isaks sommerhus på øen Hammerö.Barndommens somre var fulde af magi og endeløse dage - men sorgløse var de ikke. Børnene var dagligt i timevis overladt til sig selv, for hver eftermiddag var der 'udetid', hvor børn ikke var velkomne i huset, fordi far skulle have ro. I disse voksenløse timer blev der eksperimenteret med mangt og meget, men først og fremmest med magt.En skæbnesvanger sommer, da Erika, den ældste søster, fylder 14 år, sker der noget tragisk, som sætter en stopper for somrene på Hammerö. De belastende minder om den sommers hændelser har siden været holdt nede. Men nu, 25 år senere, tager Erika initiativ til, at de tre piger igen skal besøge deres far, der nu bor fast på Hammerö, gammel og alene. Det er oprydningstid.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
12-04-2017
FORFATTER
Linn Ullmann
FILSTØRRELSE
5,49 MB

Et velsignet barn - politiken.dk

Et velsignet barn af Linn Ullmann. Facebook Tweet Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer; Dette er en grum og smuk roman om uskyldstab, fortielser og fortrængninger. Linn Ullmann er en fantastisk forfatter, der formår at tage os med mange steder hen - stor litteratur! Isak er en ældre herre på 84 ...
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Et Velsignet Barn, Linn Ullmann, - dba.dk - Køb og ...

Et velsignet barn. Isak er 84 år. I sit arbejdsliv har han som specialist i kvindesygdomme, været en beundret foregangsmand og pioner inden for forskningen i ultralyd. Erika, Laura og Molly er Isaks døtre, som han har fået med tre forskellige kvinder.
RELATEREDE BØGER
Letters from the governor´s wife
I barndom
Garfield i den gule førertrøje
Wiki over Miss Elises elendige liv
Desire 5: Threesome
Dødens mange facetter
Æslet
Det Hemmelige Rige (8) Sukkerbageriet
En ny familie / Forfatterens forlovelse / Nathans valg
Billeder af Holmes historie
Birk og Bjørn er bedste venner