Det bliver ikke væk eBook

Mtggamechangers.dk Det bliver ikke væk Image

BESKRIVELSE

Bogen Det bliver ikke væk blev skrevet den 30-04-2019 af forfatteren Jørgen Leth. Du kan læse bogen Det bliver ikke væk i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside mtggamechangers.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Jørgen Leth.

DET BLIVER IKKE VÆK er en samling vilde og vrisne, desperate, humoristiske og veloplagte digte om at blive gammel og træt, om at få sorte huller i hukommelsen, om at undres og forarges, blive væltet omkuld af vestenvinden og miste grebet og ævred og inspirationen - en digtsamling som trækker linjer tilbage til Jørgen Leths 1960’er volapykdigte, men nu med den rå desperation, der kommer af at skrive sig op imod døden.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
30-04-2019
FORFATTER
Jørgen Leth
FILSTØRRELSE
9,97 MB

Få Det bliver ikke væk af Jørgen Leth som e-bog i ePub ...

DET BLIVER IKKE VÆK er en samling vilde og vrisne, desperate, humoristiske og veloplagte digte om at blive gammel og træt, om at få sorte huller i hukommelsen, om at undres og forarges, blive væltet omkuld af vestenvinden og miste grebet og ævred og inspirationen - en digtsamling som trækker linjer tilbage til Jørgen Leths 1960'er volapykdigte, men nu med den rå desperation, der ...
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Corona presser butikker til brandudsalg: 'Det bliver nok ...

Det bliver ikke væk af Jørgen Leth. Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer; 17 jul.19 Af Per Eilif Månson. Skribent. God og tankevækkende lille digtsamling om aldring og erindring, hvor man under læsning har Leths karakteristiske stemme i baghovedet - og dét bliver samlingen ikke værre af!
RELATEREDE BØGER
The Marche
Da Tako blev jæger
Tiden efter
Hav-frue
Om min søster
Skyggerummet
Der kleine Fürst 113: Liebe - die Wette gilt! Die schöne Louisa erlebt in Chaos hoch zwei
Madame Bovary
Hæklet nordisk påskepynt
Vacciner: sandhed, løgn og kontroverser
Vejen
Karakterstyrker, mindfulness og bevægelse i børnehave og skole
Umuliusserne - Feriekvaler
Søster min
På sheltertur