Til den yderste grænse eBook

Mtggamechangers.dk Til den yderste grænse Image

BESKRIVELSE

Bogen Til den yderste grænse blev skrevet den 31-03-2016 af forfatteren Robert Goddard. Du kan læse bogen Til den yderste grænse i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside mtggamechangers.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Robert Goddard.

I tredje og sidste bind om James ’Max’ Maxted fører efterforskningen af farens død Max til Japan og til mødet med en mystisk fange, der bliver tilbageholdt af Sir Henry Maxteds gamle fjende, grev Tomura. Imidlertid er det hold, som Max har sat på sagen allerede i Japan, hvor deres veje krydses med den tidligere tyske mesterspion, Fritz Lemmer, som er i gang med at genopbygge sit spion-netværk i en mere dyster sags tjeneste.I de følgende dage og uger når den mission, som Max iværksatte i Paris, sit endelige klimaks på Tomuras slot i Honshu-bjergene – og den fulde sandhed om, hvad der skete 30 år tidligere, bliver afsløret.TIL DEN YDERSTE GRÆNSE er den afsluttende fortælling i Robert Goddards spændende trilogi om James 'Max' Maxted.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
31-03-2016
FORFATTER
Robert Goddard
FILSTØRRELSE
5,38 MB

Til den yderste grænse af Robert Goddard som bog

"Til den yderste grænse" følger Max's historie i de sidste dage og uger før den mission han iværksatte i Paris når sit endelige klimaks på grev Tomuras slot i Honshu-bjergene - og den fulde sandhed endelig bliver afsløret. "Til den yderste grænse" er den dødspændende afslutning på Robert Goddards trilogi om James 'Max' Maxted.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Boganmeldelse : Til den yderste grænse

Få Til den yderste grænse af Michael Holbek Jensen som e-bog på dansk - 9788777310089 - Bøger rummer alle sider af livet. Læs Lyt Lev blandt millioner af bøger på Saxo.com.
RELATEREDE BØGER
Das Erbe der Wintersteins
Roen bedrager
Når alle fugle vender hjem
Uh en bi
Ludde möter blåvitt
Skyggernes hus
Sallies historier
Hjulene Ruller bøger
Mine veninder - og allerbedste hestevenner
Vildvæsner - den hvide enkes hævn
Kalles båd
Morgenthalers ABC: 28 dyrefabler, som du selv kan læse