Jeg skal huske dig eBook

Mtggamechangers.dk Jeg skal huske dig Image

BESKRIVELSE

Bogen Jeg skal huske dig blev skrevet den 13-03-2013 af forfatteren Yrsa Sigurðardóttir. Du kan læse bogen Jeg skal huske dig i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside mtggamechangers.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Yrsa Sigurðardóttir.

Det er skumring, da tre voksne mennesker og en lille hund bliver sat i land i det gammle fiskerleje Hesteyri i Jökulsfjörður på nordvestkysten af Island. Deres plan er at istandsætte et gammelt hus og omdanne det til pensionat, som de forhåbentlig kan drive med økonomisk genvinst. Katrín er modvilligt taget med sin mand, og den tredje person er Lif, som netop er blevet enke. Katrín har ikke været mange minutter på den mennesketomme ø, før hun ser konturerne af en ukendt og truende skikkelse, der lusker omkring huset. Snart hører de også fodtrin inde i huset, og kun på øens højeste punkt er der mobildækning.På den anden side af øen bliver psykiateren Freyr kaldt ud til et hærværk. Gerningsmandnen virker syg. Freyr kæmper mod sine egne dæmoner, efter hans lille søn forsvandt tre år tidligere. Freyr bliver også trukket ind i efterforskningen af et selvmord. Afdøde er en ældre kvinde, som synes at have været besat af Freyrs søn. Under efterforskningen opdager Freyr ligheder mellem den aktuelle sag og noget, der fandt sted ti år tidligere. Noget gentager sig. Nogen begynder at råbe efter far...'... højspændt univers af nervepirrende uhygge'- Berlingske'Isnende uhygge kryber over siderne på denne nervepirrende gyser med effektive cliffhangere.'- Litteratursiden

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
13-03-2013
FORFATTER
Yrsa Sigurðardóttir
FILSTØRRELSE
8,20 MB

Underet er, at vi er til: Jeg skal huske

Køb Jeg skal huske dig af Yrsa Sigurdardottir som e-bog på dansk til markedets laveste pris og få den straks på mail. Det er skumring, da tre voksne mennesker og en lille hund bliver sat i land i det gammle fiskerleje ..
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Underet er, at vi er til: Jeg skal huske

Skal jeg genoverveje steder med tag-selv stationer af kaffe, bestik eller sugerør? »Man kan vel nok bruge sådan en, for hvad skulle man ellers gøre? Det er igen vigtigt, at du vasker hænder, inden du spiser, og efter du er færdig. Men det, du skal huske, er, at små mængder af viruspartikler ikke er afgørende.
RELATEREDE BØGER
Gråspurve
Kaptajn Blodskæg. Piratens fange
Oftalmologi : nordisk lærebok og atlas
Jagtriflen II - kraftige rifler og svære skud
Til årets tider
Jo hurtigere jeg går, jo mindre er jeg
Fra Rungstedlund til Humlemagasinet
Løvindens sang #4: Den Springende Løvinde
Jeg mødte Jesus
Den store Nordiske rockerkrig