Blot en borger eBook

Mtggamechangers.dk Blot en borger Image

BESKRIVELSE

Vil du læse Blot en borger-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Birne Dalbjerg. Med webstedet mtggamechangers.dk læses Blot en borger online nu så nemt!

Hvordan præger det en familie, når det meste af en borgers liv afhænger af det sociale system, hvor ens liv bliver vejet og opgjort af skønsvurderinger og lovgivning?Efter en barndom i helvede endte Birne Dalbjerg i det sociale system. Blot en borger er en autentisk fortælling om forfatterens liv i Danmarks sociale system i perioden 1977 til 2018.Den dybt personlige beretning indeholder både positive oplevelser og tragikomiske elementer, hvor systemets kassetænkning reducerer mennesket til et sagsnummer.Bogen er et vidnesbyrd om en næsten overmenneskelig kamp for at se glæden i livet.Forfatteren, Birne Dalbjerg (f. 1955), er opvokset i det smukke Nordsjælland og har en musikpædagogisk eksamen. Hun debuterede i 2018 med Kan du se Lyset – et gruopvækkende vidnesbyrd om en barndom med vold, psykisk terror og seksuelle overgreb.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
29-01-2020
FORFATTER
Birne Dalbjerg
FILSTØRRELSE
8,50 MB

Blot En Borger af Birne Dalbjerg - Paperback Bog - Gucca.dk

I dag udkommer "Blot en borger" af Birne Dalbjerg på Forlaget Forfatterskabet.dk Hvordan præger det en familie, når det meste af en borgers liv afhænger af det sociale system, hvor ens liv bliver...
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Digital Post - Borger.dk

Snart kan du blive testet, blot du har været i kontakt med en corona-smittet Sundhedsstyrelsen har udsendt nye retningslinjer for, hvem der kan testes for coronavirus. I flere regioner er der dukket hvide telte op, der skal bruges til test for coronavirus.
RELATEREDE BØGER
Seneca
HÆKLING - GRUNDLÆGGENDE TEKNIKKER
Surmanlaukaukset Bromman koululla
Ovanienprofetierne #1: Skyriel
Fredsfyrsten
Clara Raphael
Sindbilleder
Haunting Emma #3: Overgivelse
Den blå cykel
Mig og min familie. Udflugter og andre pinligheder
Rejsen til Amerika
Jubilæum på Jalna
W starym dworze
Ledelse er ikke raketvidenskab
Det smukkeste juletræ i verden