Ræven går derude eBook

Mtggamechangers.dk Ræven går derude Image

BESKRIVELSE

Vil du læse Ræven går derude-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Henning Mortensen. Med webstedet mtggamechangers.dk læses Ræven går derude online nu så nemt!

Vejret vil ikke rette sig efter de internationale forudsigelser, det er blevet isvinter i Danmark. Men i egnen omkring Sondrup ved Horsens Fjord, er der ikke kun tale om meteorologisk kulde. Der sker andre grimme ting som gør vinteren direkte uudholdelig. En seriemorder er på spil. Der er allerede begået tre mord, og gerningsmanden er tæt på. I et sommerhus ved Saksild øst for Odder har man fundet en død kvinde surret fast til en stol. En mand er blevet kvalt og hængt med hovedet nedad i en lade i landsbyen Bleld, og i det samme område i det østjyske er en tolvårig pige blevet myrdet på vej til skole. Politiet fra hovedstaden dukker op og får hjælp af Bente Møller fra Odder Politi som bruger sine øjne og sin snusfornuft til at opklare sagen. Ræven går derude er roman nummer to i Sondrup-Trilogien, der begyndte med Næb og kløer, som udkom i 2005, og læseren vil atter træffe personer fra den første bog blandt andet advokat Ludwig Kaas Larsen, som gerne vil tabe sig, de unge elskende, Benny og Pava, den livskåde konditor Johannes Kriegbaum Lind og mange andre.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
12-09-2007
FORFATTER
Henning Mortensen
FILSTØRRELSE
3,30 MB

Ræven går derude, Henning - dba.dk - Køb og Salg af ...

Ræven går derude er roman nummer to i Sondrup-Trilogien, der begyndte med Næb og kløer, som udkom i 2005, og læseren vil atter træffe personer fra den første bog blandt andet advokat Ludwig Kaas Larsen, som gerne vil tabe sig, de unge elskende, Benny og Pava, den livskåde konditor Johannes Kriegbaum Lind og mange andre.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

PDF Projektbeskrivelse RÆVEN GÅR DERUDE

Ræven går derude, Henning Mortensen, genre: krimi og spænding, En række gruopvækkende mord, en mulig lokal morder og et festfyrværkeri af et persongalleri - så er scenen sat for Henning Mortensens mesterlige Sondrup-krimi. Tag ikke fejl, for selvom romanen her foregår særdeles lokalt, så er tankeverdenen europæisk i snit. Romanen åbner med 12-årige Lilian, der på vej hjem ...
RELATEREDE BØGER
Mogens og Mahdi spiller fodbold
Łazik na księżycu - O Mieczysławie Bekkerze
Listen to Yourself
Dansk kriminalreportage 70'erne 1975
Giraffer
En mand der hedder Ove
Huset overfor
När jag red Baloo
Breve og aktstykker vedrørende Johan Ludvig Heiberg Kommentar og register
The Andalucian Coast to Coast Walk: From the Mediterranean to the Atlantic through the Baetic Mountains
EUfori - Ungarn
Refleksioner i en have - når man nu er en nørd