Messedreng eBook

Mtggamechangers.dk Messedreng Image

BESKRIVELSE

Bogen Messedreng blev skrevet den 06-04-2011 af forfatteren Frederik Roed. Du kan læse bogen Messedreng i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside mtggamechangers.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Frederik Roed.

En sensommerdag i slutningen af 80’erne – midt i hans forældres skilsmisse – møder kun 15-årige Frederik den karismatiske præst, John, der inviterer ham ind i sit katolske kloster. Frederik drages mod præsten og hans faderlige omsorg for ham. En omsorg, Frederik aldrig har oplevet fra sin egen far.Frederik bliver hurtigt en af præstens udvalgte messedrenge. Det bliver begyndelsen på tre års klosterliv, der åbenbarer sig som en ny verden af næstekærlighed, røgelse og religiøse ritualer. Men præstens kærlighed til Frederik bliver stadigt mere omklamrende. Den udvikler sig til seksuelle tilnærmelser og kommer til sidst for tæt på.Forholdet til den ældre præst forbliver en smertefuld hemmelighed, der først slipper ud over tyve år senere, hvor Frederik endelig finder modet til at gå til politiet og fortælle om, hvad der i virkeligheden foregik inden for klostrets mure.Messedreng er Frederik Roeds personlige og bevægende fortælling om forførelse og misbrug og om omkostningerne ved at stå frem og føle sig svigtet. Ikke bare af præsten, men også af kirken, biskoppen, journalister og de mennesker helt tæt på Frederik, der undlod at gøre det rigtige og tage et ansvar.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
06-04-2011
FORFATTER
Frederik Roed
FILSTØRRELSE
2,11 MB

M/T ESSO KØBENHAVN - www.vikkelsoejorgen.dk

Normalt navngives de store skibe i USA's flåde efter præsidenter eller admiraler. Nu får et af de nye hangarskibe navn efter en sort sømand af rette stof.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

messedreng — Den Danske Ordbog

Messedreng af Frederik Roed Published on Mar 24, 2011 frederik roed People'sPress People'sPress · Ørstedhus · Vester Farimagsgade 41 · DK-1606 København V www.artpeople.dk 1. udgave, 1 ...
RELATEREDE BØGER
Epistel 2: 82-183
En kvinde ser på mænd der ser på kvinder
Udstationeringsloven med kommentarer
Sov godt, Bella Badut!
Biler og dyr
Poetiske skrifter (bind 5)
Horror.dk
Mørke vande
Dengang hr. Skæg startede i skole
Panda - Op og ned
Corpus - fremtiden
Trollbunden del 2
All die Jahre