Håb eBook

Mtggamechangers.dk Håb Image

BESKRIVELSE

Bogen Håb blev skrevet den 05-09-2017 af forfatteren Melissa Fleming. Du kan læse bogen Håb i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside mtggamechangers.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Melissa Fleming.

Håb er historien om en bemærkelsesværdig ung kvindes flugt fra krigen i Syrien og samtidig fortællingen om de umenneskeligt hårde trængsler, flygtninge i millionvis møder under forsøget på at undslippe krig, vold og død i deres hjemland.Doaa, en helt almindelig pige fra en landsby i Syrien, endte i 2015 med at være en af 500 flygtninge stuvet sammen på en fiskekutter med kurs mod Europa. Kutteren blev kæntret, og ud af de 500 overlevede kun 11, som blev samlet op af vandet fire dage senere.Doaa var blandt de overlevende - hendes forlovede, Bassem, var ikke. Han drunkede for øjenene af hende. Da Melissa Fleming, talskvinde for FN´s Flygtningehøjkommisariat, hørte om episoden, fløj hun til Kreta for at møde Doaa, som havde formået at redde et lille barn, mens hun selv kæmpede for at holde sig i live i det kolde vand.Melissa Fleming besluttede sig for at fortælle Doaas historie som et vidnesbyrd om de farer, millioner af mødre, fædre, søstre, brødre, døtre og sønner udsætter sig selv for i forsøg på at nå i sikkerhed. Her er hendes utrolige historie.Om forfatterenMelissa Fleming er talskvinde for FN´s Flygtninge højkommisariat. Hun rejser jævnligt til krigszoner og flygtningelejre som led i sit arbejde for at give stemme til de millioner af mennesker, som er blevet tvunget til at forlade hus og hjem.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
05-09-2017
FORFATTER
Melissa Fleming
FILSTØRRELSE
5,65 MB

Håb i psykiatrien, Glimt i psykiatrien, aktiviteter for ...

Håb, hvis omfang er på 60 sider, er den seneste bog i den roste serie Tænkepauser, som Aarhus Universitetsforlag udgiver i samarbejde med DR, Morgenavisen Jyllands-Posten, Litteratursiden.dk og bibliotekerne. Tidligere udgivne Tænkepauser har handlet om begreber som Frihed, ...
DOWNLOAD LÆS ONLINE

håb | Gyldendal - Den Store Danske

Team Giv Håb er Børn, Unge & Sorgs velgørenhedscykelhold. Sammen samler vi penge ind til Børn, Unge & Sorg, så sygdom og sorg ikke ødelægger livet for børn og unge i Danmark. 120.000 børn og unge oplevede sidste år, at en mor, far, søster eller bror fik en alvorlig sygdom.
RELATEREDE BØGER
Midnight Breed #3: Hævnens sødme
Jagten på den tabte tåre
Ondskabens engel
Batman Uglernes by
My Little Pony - Applejack og Det beste fra Equestria-kåringen
Adventures of Gerard
En ikke-godkendt-af-byggetilsynet-træhule på 65 etager
En engel i sort
Uusi ystävä – eroottinen novelli
Copenhagen
Værd at dø for
FCメッジ 5:9人せいサッカー
Elverdronningens børn 6: Den døende dal
De Brændemærkede - før
Aktiv arbejdsmarkedspolitik
Død over rivalen
Danske kongers friller og elskerinder
Mammutens rådare
Meyers kager