Du må ikke græde - for så mister du blod eBook

Mtggamechangers.dk Du må ikke græde - for så mister du blod Image

BESKRIVELSE

Du må ikke græde - for så mister du blod er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Nagieb Khaja. På vores hjemmeside mtggamechangers.dk kan du læse Nagieb Khaja bog online og også downloade det gratis!

Krigen i Syrien er en af vor tids største menneskelige katastrofer. Den er grum og gruopvækkende. Og vi er alle dens modvillige vidner.I ”Du må ikke græde – for så mister du blod” tager danske Nagieb Khaja os med på en dramatisk rejse ind i denne på én gang komplekse og såre simple skueplads for menneskelig dårskab og heltemod. I skyggen af et magtspil mellem storpolitiske kræfter som Rusland, USA og flere lande i Mellemøsten krydser han igen og igen grænsen til Syrien og formår at skabe kontakt med mennesker, som dagligt er berørt af borgerkrigen; fra Al-Qaeda-ledere og freelance-jihadister til muslimske nødhjælpsarbejdere og vestlige krigere. Med åbne sanser og en afvæbnende ærlighed vækker Nagieb tillid og fortrolighed i et land, hvor enhver tiltro til menneskeheden for længst synes ophørt.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
30-05-2017
FORFATTER
Nagieb Khaja
FILSTØRRELSE
8,58 MB

Hilsen fra kunde, der ikke gad stå i kø: 'Dit store, fede svin'

Du ville ikke være den første som får det travelt med å snakke med banken etter en visning om du gjør det i en annen rekkefølge. Det er mer behagelig å på forhånd finne ut av de økonomiske betingelsene som avgjør hvor mye du kan få i boliglån. Hvordan skaffe finansieringsbevis?
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Vet du hvor mye du har spilt for?

Du må ikke græde - for så mister du blod. Sal 19:00 UTC+01 · Rudersdal Bibliotekerne.
RELATEREDE BØGER
Kender du Danmarks fugle?
CyberWorld 1.0: Mind Ripper
Pääministeri kaatuu - eroottinen novelli
Thors død
Adam og Otto #3: Robotten i skuret
Skurkistan
På tur med bussen (med hjul)
Farlig vrede
Alles wie im Märchen?
Hemmeligheden i det forladte hus
Bill & Ben støtter spøgelserne
Nattfåk
Julie: om att växa upp med en förälder som inte räcker till
Hämnades med bombmord vid tingsrätten
På jagt efter Hylla
Økonomi