Dage i sammenstyrtede huse eBook

Mtggamechangers.dk Dage i sammenstyrtede huse Image

BESKRIVELSE

Dage i sammenstyrtede huse er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Rolf Gjedsted. På vores hjemmeside mtggamechangers.dk kan du læse Rolf Gjedsted bog online og også downloade det gratis!

'Dage i sammenstyrtede huse' er en dagbogsroman, hvori læseren følger dagbogsforfatteren skriblerier over ni måneder. Forfatteren forsøger med sine dagbogsrefleksioner at vise forskellige opløsningstendenser: i sproget, i tiden og i mennesket.Rolf Gjedsted (f. 1947) er en dansk forfatter, der fik sin debut som 21-årig med udgivelsen 'Englefronten'. Han har igennem sit produktive forfattervirke udgivet bøger i mange forskellige genrer og prøvet kræfter med alt fra en historisk trilogi over psykologiske romaner til digtsamlingen 'Skrigende mand' (2000). Rolf Gjedsted var nomineret til Nordisk Råds Litteraturpris for digtsamlingen 'Gå om bag spejlet'.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
20-04-2017
FORFATTER
Rolf Gjedsted
FILSTØRRELSE
6,42 MB

Dage i sammenstyrtede huse

Landsbybeboere bliver ved deres sammenstyrtede huse for at bygge sig et nyt liv, siger Dansk Røde Kors' mand i Indonesien.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Fotobog om forladte danske hjem: »Hvordan var det, da de ...

Landsbybeboere bliver ved deres sammenstyrtede huse for at bygge sig et nyt liv, siger Dansk Røde Kors' mand i Indonesien.
RELATEREDE BØGER
Iceland
Brøndums Hotel. Stedet og maden
Jagten
Jinnie, läkkisepän tytär
Siffrine
Hilda bygger en koja
Jylland tur/retur
Hævneren fra cyberspace
Poul la Cour
Sådan koder du
Djævlespillet
Blaffertur
Tid til timeout: Giver evidens overhovedet mening?
Het betoverde kasteel 11 - Het Zeemeerminnen Lied
Palle holder nytårsaften
Stjernerne vil lyse