Bodyskanning eBook

Mtggamechangers.dk Bodyskanning Image

BESKRIVELSE

Vil du læse Bodyskanning-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Stig Seberg. Med webstedet mtggamechangers.dk læses Bodyskanning online nu så nemt!

Med 'Bodyskanning - indre ro og velvære' får du indre styrke til at prioritere og foretage de rette valg i tilværelsen, til at navigere mere trygt gennem det hav af informationer og valgmuligheder, som du dagligtpræsenteres for. 'Bodyskanning - indre ro og velvære' har en gavnlig virkning i forhold til stress - både oplevelsesmæssigt og fysiologisk idet regelmæssig anvendelse af 'Bodyskanning - indre ro og velvære' resulterer i et bedre immunsystem og virker med til at kroppen helbreder sig selv. Ved bevidst - igen og igen - at træne opmærksomheden i at vende tilbage til det man koncentrerer sig om, optrænes 'opmærksomhedsmusklen', og du bliver efterhånden bedre til at fokusere. Allerede efter nogle ugers træning oplever du, at du opbygger en reserve af ro i dit sind og at du hviler i dig selv, og du kommer i tættere kontakt med dine egentlige behov og bliver bedre i stand til at skille væsentligt fra uvæsentligt.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
01-01-2013
FORFATTER
Stig Seberg
FILSTØRRELSE
3,23 MB

Bodyskanning

Bodyskanning indre ro og velvære; Bodyskanning indre ro og velvære. Specialpris kr. 104,96. Normalpris kr. 149,95. 0 Trustpilot produktanmeldelser . På Lager - levering 1-3 hverdage. Varenummer. 471-BODYSK. Antal
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Bodyskanning - Stig Seberg - Cd Lydbog 📚 køb en bog ...

Bodyskanning : indre ro og velvære (2013) Dansk . Ebog: Sneglen Sandy - Sandy finder en ven i skoven - version 2. Af Stig Seberg (2017) Dansk . Ebog: Sneglen Sandy - Sandy finder en ven i skoven - version 1. Af Stig Seberg (2017) Dansk . Ebog:
RELATEREDE BØGER
Stille eksistenser
Lægefruer
Annesisses verden
Død eller borte?
Hæng i, Jeeves!
Førstehjælp til ekstramødre
Kurt Danners bedrifter: Den blå diamant
Psykiske arbejdsskader
Wierny sługa
Rejsen til tidernes morgen
Ett oväntat möte
Lise Nørgaard
Snebarnet