Nordstjernen eBook

Mtggamechangers.dk Nordstjernen Image

BESKRIVELSE

Nordstjernen er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Peter Jerndorff-Jessen. På vores hjemmeside mtggamechangers.dk kan du læse Peter Jerndorff-Jessen bog online og også downloade det gratis!

Hvem drømmer ikke om det frie liv som cowboy? Fætrene John og Henrik gør i hvert fald, og da de er færdige med skolen, får de mulighed for at rejse til Argentina for at arbejde som vaskeægte vaqueros på en stor kvægfarm. Det bliver et år med hårdt arbejde og dramatiske hændelser, som de to unge danskere end ikke havde forestillet sig, da de tog hjemmefra.Peter Jerndorff-Jessen (1900-1993) var forfatter, journalist og oversætter. Han voksede op i et borgerligt hjem på Frederiksberg, men rejste efter studentereksamen til Argentina, hvor han opholdt sig i første halvdel af 1920‘erne. Derefter vendte han hjem til Danmark for at studere engelsk og idræt. Jerndorff-Jessen begyndte at skrive ungdomsjournalistisk i slutningen af 1920‘erne og udgav sine første romaner på Drengebladets Forlag i begyndelsen af 1930‘erne. Han skrev primært bøger med raske, eventyrlystne drenge i hovedrollen, men sent i livet udgav han også en biografi om den franske digter Cyrano de Bergerac, som han havde arbejdet på gennem mange år.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
01-09-2017
FORFATTER
Peter Jerndorff-Jessen
FILSTØRRELSE
2,38 MB

Nordstjernen, Nykøbing Sj, Bispevej 19 - Cylex Danmark

Nordstjernen, også kaldet Stella Polaris eller Polarstjernen, ligger i stjernebilledet Lille bjørn, hvor den er den klareste stjerne. Den er stjernen der ligger nærmest nord. På den nordlige halvkugle kan den altid ses på himlen, da Jordens rotationsakse peger mod et punkt på himlen, der kun ligger 0,7 grader fra Nordstjernen.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Nordstjernen | Rudolf Steiner børnehaven i Valby

Nordstjernen er nattehimlens mest berømte stjerne, og den har i århundreder været brugt som navigationsredskab. Men nu har en gruppe forskere fundet ud af, at Nordstjernen slet ikke ligger der, hvor vi troede, den lå.
RELATEREDE BØGER
Tid og fortælling
Valpar till salu
Bill & Ben knuser kanonbanden
Dommeren
Strategisk overensstemmelse
Ljóti andarunginn
La ventisca - Dramatizado
Brandene på Seden Skole
Ånden er over os
De efterladte
Kärlekens vind
Det fortryllede slot 5: Magiske huler
Je veux un chat
Upproret i Kautokeino
Andersens Wank
Jul i farver
Skal vi vædde? Blå Læseklub