Et år i Bo Branners leben eBook

Mtggamechangers.dk Et år i Bo Branners leben Image

BESKRIVELSE

Vil du læse Et år i Bo Branners leben-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Jacob Vindbjerg Nissen. Med webstedet mtggamechangers.dk læses Et år i Bo Branners leben online nu så nemt!

Bo Branner svømmer i et hav af spildte muligheder. Over ham buldrer de sorte skyer om kap med den sorte humor. Han er udholdende som få, men der er langt ind til land. Meget langt. Og det hjælper ham ikke videre, når eksempelvis Pigen med KØNSSYGDOMMEN ringer til ham efter deres mærkelige møde.”Du skal vide, at jeg har en kæreste og en kønssygdom, men bare rolig …””Hvad mener du?””Ingen af dem er i udbrud.”Bo Branner studerer psykologi, men det er livets pensum, der udfordrer ham. Hans leben er en hvileløs vandring mellem hverdag og vanvid. Der er tale om piger og problemer, Grønland og Hawaii, afhængighed og tilløb, visdom og fortabelse, et samlet forsøg på at slippe væk fra sig selv og verden. Og hende, Pigen med PROSAEN.Om forfatteren:Jacob Vindbjerg Nissen (1980) er uddannet psykolog. Han debuterer som romanforfatter med Et år i Bo Branners leben og har tidligere udgivet De ti BRUD, en bog om skilsmisserelationer. Se mere om forfatteren på arket.dk.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
19-03-2015
FORFATTER
Jacob Vindbjerg Nissen
FILSTØRRELSE
5,28 MB

Et år i Bo Branners leben af Jacob Vindbjerg Nissen (Bog ...

Arnold Busck. Luk. Din kurv
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Et år i bo branners leben af Jacob Vindbjerg Nissen | Bog ...

Povl Branners forlag 1939. 213s. (#64619) kr. 100 DEN ENGELSKE BLAABOG: Dokumenter vedrørende det tysk-polske forhold og udbrud af fjendtligheder mellem Storbritannien og Tyskland den 3.september 1939.
RELATEREDE BØGER
Fugt i bygninger
Bestyrelser i virksomheder
Slotte og herregårde i barok og rokoko
Skyggesider
Tegn fra oven
Konstrueret situation
Sano – bjergene i Nord
Kun det bliver tilbage
På fællesklasse
Two and Two are Four
Isfolket 30 - Brødrene
L'acciarino e altre fiabe - Italiensk/Italian
Det underdanige og det magtfulde
Sagnene om Thyre Danebod
Heksemesteren 12 - Sagn om glemte riger, CD