Professionsbachelor eBook

Mtggamechangers.dk Professionsbachelor Image

BESKRIVELSE

Bogen Professionsbachelor blev skrevet den 16-06-2014 af forfatteren Bodil Nielsen. Du kan læse bogen Professionsbachelor i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside mtggamechangers.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Bodil Nielsen.

Hvilke kompetencer skal man tilegne sig som studerende på en professionsbacheloruddannelse?Hvordan kan man som professionsbachelor bidrage tiludvikling af praksis efter endt uddannelse? Det giver denne bog Professionsbachelor– uddannelse, kompetencer og udvikling af praksis nogle bud på.Bogen henvender sig til alle studerende, der uddanner sig til professionsbachelor. Den beskriver, hvordan man som professionsbachelor tilstadighed udvikler egne kompetencer og den praksis, man er en del af.De indledende kapitler beskriver uddannelsernes formelle rammerog deres placering i samfundet, opdateret med de seneste ændringer.De følgende kapitler er bygget op omkring centrale professionskompetencer:refleksionskompetence, undersøgelseskompetence, udviklingskompetence,formidlingskompetence og studiekompetence.I denne anden reviderede udgave af bogen er en række kapitler kommet til, andre er fornyet, bl.a. kapitler om litteratursøgning, udviklingsprojekter, tværprofessionelt samarbejde, formidling og den nye studieaktivitetsmodel.Bogen er skrevet af fagpersoner med særligt indblik i de kompetencer,som er relevante for alle studerende på professionsbacheloruddannelserne.Professionsbachelor – uddannelse, kompetencer og udvikling af praksis erredigeret af ph.d. Bodil Nielsen, vicedirektør Niels Grønbæk Nielsen(UC Lillebælt) og lektor Niels Mølgaard (VIA UC).

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
16-06-2014
FORFATTER
Bodil Nielsen
FILSTØRRELSE
4,45 MB

Professionsbachelor - Københavns Universitet

Som professionsbachelor i skat kommer du til at spille en vigtig rolle for velfærdssamfundet. Det gør du, fordi du får kompetencerne til at sikre den rigtige beskatning - både hvis du bliver ansat som medarbejder i SKAT, og hvis du bliver rådgiver for offentlige og private virksomheder.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

For dig med en professionsbachelor - Syddansk Universitet

En professionsbachelor (PBA) er målrettet mod et bestemt erhverv, og du vil derfor komme ud i praktik under dit uddannelsesforløb. Her kan du både komme ud i den private og den offentlige sektor. Du kan også tage en bacheloruddannelse via e-læring, eller du kan vælge en dobbelt bachelor.
RELATEREDE BØGER
Vejmandens datter
Skyggeringen
Nynäshamn - Oxelösund - Arkösund
Velvet: Erotische Novelle
3 gode ting
Skygger
Under de stille stjerner
Ned i vægt med LCHF
Hjertets forvandling - Tårernes vækkeur
Hun var velkommen
Avslappning - Skogen
Mord på møntvaskeriet