Ikke noget at være bange for eBook

Mtggamechangers.dk Ikke noget at være bange for Image

BESKRIVELSE

Vil du læse Ikke noget at være bange for-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Julian Barnes. Med webstedet mtggamechangers.dk læses Ikke noget at være bange for online nu så nemt!

»Jeg tror ikke på Gud, men jeg savner ham.« Sådan indleder Julian Barnes denne nye bog. Ikke noget at være bange for er mange ting: et portræt af en familie (hans egen), en kritisk meningsudveksling med hans broder (som er filosof), en refleksion over dødelighed og livets afslutning.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
04-06-2009
FORFATTER
Julian Barnes
FILSTØRRELSE
3,75 MB

Der er da ikke noget at være bange for, vel? • POV

Et centralt tema er spørgsmålet om Guds mulige væren eller ikke-væren. Barnes tror ikke på Gud, men savner ham. Engang var hans ateisme på linje med Richard Dawkins og andre overbeviste gudløse, men nu - som 62-årig - vedstår han en usikkerhed, en tiltagende ambivalens og en klarere bevidsthed om sin uvished.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Skoleleders ord deles igen og igen: 'Lad os ikke være så ...

Hver femte dansker rammes på et eller andet tidspunkt i livet af angst. Ikke alle lige hårdt og af forskellige slags angst, men tallet er alligevel så højt, at en af de eksperter, der ved mest om angst, psykiater, ph.d. Marianne Breds Geoffroy, ikke tøver med at kalde angst for en folkesygdom.
RELATEREDE BØGER
Meridianlæren
Svalbard
Gloeiende schuld: Deel 3
Vejen bort
Brunelleschis kuppel
Oplagt
Louisiana - architecture and landscape
Renholderen 1: Lista
Snit løs - find figuren i en gren
Farvel Tibet
De vilde svaner
Anne of Green Gables
Ridderlig kærlighed
Sydney Popout Map