Marta og Knud til skolefest eBook

Mtggamechangers.dk Marta og Knud til skolefest Image

BESKRIVELSE

Vil du læse Marta og Knud til skolefest-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Marie Duedahl. Med webstedet mtggamechangers.dk læses Marta og Knud til skolefest online nu så nemt!

Marta og Knud skal til skolefest.Det bliver en fest,som de aldrig vil glemme.Med skeletter, brandbiler, vandballonerog en meget sur ugle.Mega-serien består af letlæsningsbøger med lav lix og højt sidetal. Serien henvender sig til begynderlæsere i indskolingen, der har appetit på udfordringer og gode historier.Elevopgaver til bogen kan findes på forlagets hjemmeside.Lix: 12

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
21-12-2018
FORFATTER
Marie Duedahl
FILSTØRRELSE
2,79 MB

Kom Klovn - Helle Abildgaard - Bog - bogcentret.dk

Marta og Knud skal til skolefest. Det bliver en fest, som de aldrig vil glemme. Med skeletter, brandbiler, vandballoner og en meget sur ugle. Mega-serien består af letlæsningsbøger med lav lix og højt sidetal. Serien henvender sig til begynderlæsere i indskolingen, der har appetit på udfordringer og gode historier.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Marta og Knud til skolefest - Maneno

Marta og Knud er på vej til skolefest, selvom Knud egentlig ikke har lyst. Marta får ham overtalt, og så sker der ting og sager med b.la punkterede vandballoner og en temmelig sur pedel i hælene. "Marta og Knud til skolefest" er anden bog i serien Mega. Mega-serien er letlæsningsbøger med lav lixtal og højt sidetal.
RELATEREDE BØGER
Kroppen holder regnskab
Stemmer af sølv
Bryllup!
Trylle-drikken
Pojedynek z przeznaczeniem - Ponadczasowe historie miłosne Barbary Cartland
Abandon Green language
The business of regulation
Hundeforståelse
Måneansigt
Hjertets fødsel
Brønden
Carmen Carlssons coola morsa
Indre fitness
Jeg elsker dig hest!