Den tynde mand eBook

Mtggamechangers.dk Den tynde mand Image

BESKRIVELSE

Den tynde mand er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Dashiell Hammett. På vores hjemmeside mtggamechangers.dk kan du læse Dashiell Hammett bog online og også downloade det gratis!

Julia Wolf, som er sekretær for den berømte opfinder Clyde Wynant, bliver fundet myrdet i sin lejlighed i New York. Sagen kommer i offentlighedens søgelys, da det viser sig, at Wynant er forsvundet, og at Julia har været elskerinde til en gangster. Den forhenværende privatdetektiv Nick Charles bliver involveret i sagen, og det samme gørmedlemmer af den mærkelige Wynant-familie og politimanden Guildsamt den mystiske Nora …”Her fortælles med en realisme, der kun finder sit sidestykke hos Hemingway. Alt hvad læseren længes eft er, finder han hos Hammett.” – Ellery QueenDashiell Hammett (1894-1961) amerikansk kriminalforfatter, skreven række verdensberømte privatdetektivromaner. Betragtes som et sandt ikon blandt genrens forfattere og har været inspirationskilde for stort set alle efterfølgende detektivromaner. Blandt hans mest berømte romaner er Den tynde mand (1934), som også blev hans sidste. Romanen er blevet filmatiseret gentagne gange.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
18-11-2014
FORFATTER
Dashiell Hammett
FILSTØRRELSE
4,20 MB

Banebrydende for krimien: Den tynde mand der kastede brede ...

Den tynde mand (bog) af forfatteren Dashiell Hammett | Lydbøger | Julia Wolf, som er sekretær for den berømte opfinder Clyde Wynant, bliver fundet myrdet i sin lejlighed i New York. Sagen kommer i offentlighedens søgelys, da d
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Rød Høst / Den tynde Mand / - dba.dk - Køb og Salg ...

Mysteriet om den tynde mand I dag gik Bo Lidegaard af som chefredaktør for Politiken efter fem år på den offentlige mediescene. Før da var han en grå eminence, som ikke bare skrev danmarkshistorie, men skabte den.
RELATEREDE BØGER
Ingenmandsland
En passion for olivenolie
Detektyve historier
En gnist af håb/Sandhedens time
Virtuel ledelse
Troldmanden fra Waterloo
Dramat i Knutby - en osannolik sannsaga
38 mytologiske limericks
Bærplukkerproblemer i Norrlands skove
Sandy til hvalpetræning
Tine
Mad som brændstof til sjæl og psyke
Denmark
The Morganville Vampires #1: Glashuse
Den nye persondatarets aktører