Damphjerte eBook

Mtggamechangers.dk Damphjerte Image

BESKRIVELSE

Damphjerte er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Sofie Diemer. På vores hjemmeside mtggamechangers.dk kan du læse Sofie Diemer bog online og også downloade det gratis!

I Sofie Diemers debutstykke møder vi den unge kvinde Nanna som skriver på en blog ved navn “Damphjerte”, opkaldt efter den følelse hun får i kroppen, når det hele brænder på.Da vi møder hende første gang er hun i gang med at skrive et langt blogindlæg om tre skelsættende dage i hendes liv. Mens Nanna skriver, genoplever hun, sammen med publikum, de kaotiske begivenheder.Nanna kæmper med en altopslugende ensomhed, og et vaklende selvværd, og så er hun aldrig rigtig stoppet med at lyve. Hendes liv indeholder alle de tabuer og dilemmaer, et ungdomsliv er fyldt af. Det er kompakt og alt for meget, på samme tid.Damphjerte er en coming of age fortælling, om at være ung, forvirret og forelsket – og mest af alt, om at blive til nogen, og komme tættere på sig selv, i mødet med andre.Urpremiere på Aveny-T, januar 2019.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
01-12-2019
FORFATTER
Sofie Diemer
FILSTØRRELSE
3,29 MB

Damphjerte af Sofie Diemer | Køb bogen hos Dagens Bog

'Damphjerte' er sanseligt, fysisk coming of age-teater, der funkler i enkelte berusede øjeblikke, men har sværere ved at fortælle historien om en ung kvinde og en generation på internettet.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Damphjerte - Buuks

Damphjerte - på Aveny-T. Det emmer af godt teater og super talenter på Aveny-T. "Damphjerte" er teater for unge, med unge og af unge - på bedste vis. "Damphjerte" er på… Ulla 31. januar 2019 12. februar 2019 Teater. Læs mere. Ankomst. Afsked - på Husets teater.
RELATEREDE BØGER
Tragedien om Dido, dronning af Kartago Massakren i Paris
Sigurd fortæller danmarkshistorie
Terrorens rike
Greif zu!
Stoner
København
Klinisk beslutningstagen
Se der - hvordan jeg sover!
Blodhund #1: De falske mønter
Kauneimpia runoja, osa 11 \