Skakspillerne sagde eBook

Mtggamechangers.dk Skakspillerne sagde Image

BESKRIVELSE

Skakspillerne sagde er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Henrik Mortensen. På vores hjemmeside mtggamechangers.dk kan du læse Henrik Mortensen bog online og også downloade det gratis!

I Skakspillerne sagde af Henrik Mortensen (f.1963) har forfatteren samlet 350 interessante skakcitater.HenrikMortensen skrev i perioden 2007 til 2016 den populære spalte ”Skakspillernesagde” i Skakbladet, som denne bog er bygget op omkring, med tilføjelse afforfatterens egne kommentarer.Henrik Mortensen har tidligere skrevet de anmelderroste skakbøger Skak er sjovt (2006), Meresjov i skak (2007), Skakbølgen (2009) samt Skakkruset (2012)

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
18-08-2017
FORFATTER
Henrik Mortensen
FILSTØRRELSE
7,56 MB

Skakspillerne sagde, Hæfte • Se pris (8 butikker) hos ...

Bøger generelt om skak. Bestil bøgerne ved at maile til [email protected] eller ring til Henrik, tlf. 23 26 64 25. Bøgerne findes kun i butikken på Frederiksberg - se butikkens åbningstid.. Hvis bøgerne skal sendes, er der et ekspeditionsgebyr på 30 kr. plus porto.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

ANALYSE Syrene blev ofre i blodigt skakspil | Udland | DR

Skakspillerne sagde (2) 3. december 2016. Mark Dvoretsky: "Der var dengang en stående joke om de fire kategorier af mestre: de stærke, de ikke helt så stærke, de svage og så dem fra Moskva. Jeg må have været en typisk Moskva mester. ...
RELATEREDE BØGER
Svalens graf
Central and Eastern Thailand
Neuroaffektiv psykoterapi med børn
Hekserekorden
Syrisk rose
P.C. Skovgaard
I nationens interesse
Pebringegården
Jødefejden
Havet, havet
Mikkel flytter
Lonely Planet Planning Map: South Australia
Forvaltningsretprøvelse
Children of blood and bone - Solstenen
Diari de Ana Frank
Lilly og den lådne kæmpe