Business fagordbog, dansk-engelsk/engelsk-dansk eBook

Mtggamechangers.dk Business fagordbog, dansk-engelsk/engelsk-dansk Image

BESKRIVELSE

Bogen Business fagordbog, dansk-engelsk/engelsk-dansk blev skrevet den 01-09-1999 af forfatteren Charlotte Langkilde. Du kan læse bogen Business fagordbog, dansk-engelsk/engelsk-dansk i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside mtggamechangers.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Charlotte Langkilde.

L&H Business Fagordbog indeholder den højaktuelle terminologi, som reflekterer dagligdagen i erhvervslivet og de økonomiske og juridiske sektorer i Danmark.En universalordbog, der er uundværlig på ethvert kontor - både i den private og i den offentlige sektor.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
01-09-1999
FORFATTER
Charlotte Langkilde
FILSTØRRELSE
7,51 MB

Danskengelskordbog.dk - Dansk Engelsk Ordbog - Gratis...

Søg efter engelsk til dansk oversættelser i engelsk-dansk ordbogen. Skriv dit ord i søgefeltet for at få den danske oversættelse. Du kan også skrive et dansk ord ind, for begge sider af ordbogen bliver gennemsøgt. Brug søgefiltrene til at begrænse antallet af resultater for oversættlesen.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Dansk-engelsk ordbog - oversættelse - bab.la

Oversæt: dansk - engelsk. Engelsk er det fremtrædende internationale sprog i kommunikation, videnskab, business, luftfart, underholdning og diplomati, også på internettet. Dansk og engelsk både tilhører den germanske sprogfamilie, dansk deler derfor mange ord med tysk og engelsk.
RELATEREDE BØGER
Hvidkappen
De små lærer - Skriv og visk ud - Klar til skole
Ringenes Herre 1
Journal 64
Vanda Venzel
Polyamori i Paris
Mestrenes liga
Arven efter Alberta
Ce qui reste de lui – Une nouvelle érotique
Province of Quebec
Tilføjelser – Om lidt
Bæredygtig kommunikation
Sagor i sommarstugan
Den vantro Fader Brown
Offentlige myndigheders erstatningsansvar