Unge mennesker eBook

Mtggamechangers.dk Unge mennesker Image

BESKRIVELSE

Unge mennesker er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Peter Nansen. På vores hjemmeside mtggamechangers.dk kan du læse Peter Nansen bog online og også downloade det gratis!

En samling noveller om livet som ung i 1880'ernes Danmark; om forelskelse, kæresterier og venskab, og om at finde sin identitet.Bogen er skrevet i og med samtidens sprog og retskrivning.Peter Nansen (1861-1918) var en dansk journalist, forfatter, dramatiker og litterær forlagsdirektør. Han blev født i København og voksede op i Aalborg og Næstved. Peter Nansen arbejde i flere år ved Berlingske Tidende og skiftede sidenhen til Politiken, hvor han stod bag en stor mængde artikler både under sit eget navn og under flere pseudonymer. Han skrev desuden en lang række romaner og skuespil, der blev udgivet i en række tidsskrifter. Peter Nansens tid som forlagsredaktør skabte debat i samtiden, da han var meget positivt indstillet over for den moderne naturalistiske og realistiske litteratur. Således er romanen 'Brødrene Menthe' fra 1915 tilegnet George Brandes, der var forgangsperson for det moderne gennembrud i dansk litteratur.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
31-12-2015
FORFATTER
Peter Nansen
FILSTØRRELSE
6,73 MB

De smukke unge mennesker : læs teksten og download ...

De smukke unge mennesker: Larsen, Kim: Larsen, Kim: Komponist: Tekst : De kom flyvende med storken til dette Gudsforladte sted Fra alle fire verdenhjørner hvis vi ta´r det hele med. Og nu er de blevet voksne ligner ikke mere sig selv Stemmerne er forandret, men vi kender dem alligevel. Åh, de smukke unge mennesker Pludselig er de stukket af ...
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Ensomhed: Hvad er det? Og hvad kan du og de nærmeste ...

Giv børnene nogle gode vaner og forær dem kvalitetsgaver og flot design. Her er masser af julegave ideer til både singler og par, der er flyttet hjemmefra. Køb nemt og hurtigt hos moods.dk.
RELATEREDE BØGER
Seven minutes in the Warsaw ghetto og With raised hands
Från Seine, Rhen och Ruhr
Amalie & Sophie 4-ever
Malekursus
Det Der eR
Fantastiske fromme fristelser
Der Philosophische Reiseführer
Panda Tju på stranden
Valravn
Bedste venner 6 - Asta og fødselsdagsgaven
Ny danskmad
Hvad er vi mennesker? sagde hvalfisken : radiofortællinger fra land og by
Vitenskapsfilosofi for jurister : en innføring
Ein Bett in Cornwall
I troubadur og -mol
Ikke i år, skat
Ea 3.a (4) - Hvem er du?
Auge um Auge
En tvetydighedens moral