Feernes Ø 2 - Sjælenes Træ eBook

Mtggamechangers.dk Feernes Ø 2 - Sjælenes Træ Image

BESKRIVELSE

Feernes Ø 2 - Sjælenes Træ er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Trine Bundsgaard. På vores hjemmeside mtggamechangers.dk kan du læse Trine Bundsgaard bog online og også downloade det gratis!

Sjælenes Træ er anden bog i serien Feernes Ø. En magisk fortælling om kærlighed, mod og om at finde sin egen styrke.Den Gyldne Bog er forsvundet, Ayas og Nolis mor bliver taget til fange, og feernes eksistens er truet. Alt ser sort ud, men så dukker en yr-pige op og fortæller, at Aya bærer evnen til at redde feerne. Men kan Aya virkelig klare det helt alene?Bogen er fyldt med smukke illustrationer af Solveig Agerbak.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
15-05-2015
FORFATTER
Trine Bundsgaard
FILSTØRRELSE
4,42 MB

| eReolen GO!

Få Feernes Ø 2 - Sjælenes Træ af Trine Bundsgaard som lydbog på dansk - 9788702173048 - Bøger rummer alle sider af livet. Læs Lyt Lev blandt millioner af bøger på Saxo.com.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Få Feernes Ø 2 - Sjælenes Træ af Trine Bundsgaard som ...

Sjælenes Træ er anden bog i serien Feernes Ø. En magisk fortælling om kærlighed, mod og om at finde sin egen styrke. Den Gyldne Bog er forsvundet, Ayas og Nolis mor bliver taget til fange, og feernes eksistens er truet. Alt ser sort ud, men så dukker en yr-pige op og fortæller, at Aya bærer evnen til at redde feerne.
RELATEREDE BØGER
Fire piger, et par jeans
I de dødes rige
Sig frem, erindring
Intet tilgivet
Nickelodeon Paw Patrol Skye Malebog
Dette er ikke en maler - en bog om billedkunstneren Peter Bonde
Placeres errantes - Confesiones íntimas de una mujer 5
Thelema
Kan du kende mig, Mor?
Gratulerer, skatt - en erotisk novelle
Elsk dig selv og bliv elsket
EU labour law
Lella Zohra og Lella Hradudja