SPQR eBook

Mtggamechangers.dk SPQR Image

BESKRIVELSE

Vil du læse SPQR-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Mary Beard. Med webstedet mtggamechangers.dk læses SPQR online nu så nemt!

Det klassiske Rom er vigtig. Imperiet, erobringerne, grusomhederne og udskejelserne er stadig en reference i vores samfund. Myterne og historierne – fra Romulus og Remus til Lucretias krænkede dyd – finder stadig klangbund hos os. Og i dag er de romerske idealer angående statsborgerskab, sikkerhed og individuelle rettigheder samfundsmæssige normer.I SPQR anlægger Mary Beard – en af verdens førende forskere i det antikke Roms historie – et nyt perspektiv ikke kun på den utrolige udvikling fra en ubetydelig landsby i det central Italien til en supermagt, der kontrollerede landområder fra Spanien til Syrien, men også på, hvordan romerne så sig selv og deres resultater, og hvorfor de stadig er vigtige for os. Vi følger tusind års historie, hvor der kastes nyt lys på velkendte forhold fra slaveri til rindende vand, og hvor også demokratiet, religiøse konflikter, social mobilitet og økonomisk udnyttelse udforskes i den store sammenhæng, som Det Romerske Imperium udgjorde.Mary Beard undersøger ikke blot, hvordan vi tænker på det gamle Rom, men udfordrer også de bekvemme historiske forestillinger, der har eksisteret i århundreder. Med et nuanceret blik på klasse, demokratiske kampe, og på hele befolkningsgrupper, som har været udeladt fra den historiske fortælling i århundreder, vil SPQR uvægerligt præge de kommende årtiers opfattelse af romersk historie.SPQR er en forkortelse af Senatus Populusque Romanus (”senatet og det romerske folk”) og er romernes eget udtryk for deres republiks højeste myndighed.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
08-03-2018
FORFATTER
Mary Beard
FILSTØRRELSE
7,34 MB

Om Romselskabet S.P.Q.R. | Romselskabet S.P.Q.R.

SPQR er en forkortelse af Senatus Populusque Romanus ("senatet og det romerske folk") og er romernes eget udtryk for deres republiks højeste myndighed. Anmeldelser og omtale "En fremragende fagbog, der tillige er fortalt med skeptisk humor og mange aktualiserende regibemærkninger.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

SPQR - Wikipedia

26 Liverpool St, Melbourne (03) 9671 3326 102 Studio Lane, Docklands (03) 9600 0121 …
RELATEREDE BØGER
Hvem er angst for den stygge ulv?
Den allersidste dans
Casamance-passagen
Min bedste ven
Jernmarshallen
Joe, en helt almindelig mand
Dyts verden: 9 goddag- og godnathistorier
Helte
Nelly og hendes bedstefar
Donau
De främmande djävlarna
Landskabstempler
Uskaliaat 5: Kuuma ilta
Farlige vibrationer/Et leje af sand
Tom & TK13 #1: Åsk-dalen