Slangedronningen eBook

Mtggamechangers.dk Slangedronningen Image

BESKRIVELSE

Bogen Slangedronningen blev skrevet den 18-09-2017 af forfatteren Ole Frøstrup. Du kan læse bogen Slangedronningen i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside mtggamechangers.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Ole Frøstrup.

Sammen med den onde dronning Fatima er prins Sirvan fra planeten Marvian blevet bortført til planeten Mordo. De er fanger hos kong Han, men der går ikke lang tid, før det mystiske sumpfolk befrier dem.Ole Frøstrup er født i 1936 og opvokset i Odense. Han er uddannet journalist og debuterede som forfatter i 1982 med romanen 'Yetiernes sang'. Siden har han skrevet mere end 30 bøger for både børn og voksne.Ole Frøstrups science fiction-serie 'Sirvan' består af syv letlæsningsbøger, der handler om den unge prins Sirvan fra planeten Marvian. Serien henvender sig til folkeskolens ældste klassetrin.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
18-09-2017
FORFATTER
Ole Frøstrup
FILSTØRRELSE
3,62 MB

Slangedronningen af Ole Frøstrup Læs online på Bookmate

Begge stirrede de op Slangedronningen, som endelig var vågnet og som nu sad op og så sig om. Det var tydeligt, at Slangedronningen var glad for at blive vækket. Slangerne var også glade. Deres glædessang genlød i hulen. Slangedronningen vendte sig nu mod Jake og Jannie. Hun spurgte dem ud, og de fortalte hende om alt hvad der var sket.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Skæbnerulleren 70677 | NINJAGO® | Officiel LEGO® Shop DK

Slangedronningen: og andre eventyr om dronninger, E-bog - Se billigste pris hos PriceRunner Sammenlign priser fra 3 butikker SPAR på dit køb nu!
RELATEREDE BØGER
Age
FC Mezzi 7: Mini-DM
Vejen til Valhal 1: Stridslandet
Vigga & Luna #5: Til fødselsdag
Claudia 3
Wielki Karol i mały Lolek
Lukas Graham, Blå Fagklub
Sentindo sua presença - Conto Erótico
Mandigo og helvedeshundene
Lucy na Emma Wana Siku ya Kulala kwa Mtu Mwingine